Close

Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 54

Wątek: nowa poczta

Domyślnie nowa poczta

jakiego dostawce darmowej poczty polecanie ?
    nie chodzi mi o znane i popularne (wp, gmail, onet, itp), tylko o mniej znane, mniej korporacyjne, a przyzwoite

próbowałem gmx.com - fajna skrzynka, działa super i duże możliwości ale się zezłościłem jak pewnego razu moje konto zostało zablokowane, pisałem w tej sprawie do adminów, nawet nic nie odpowiedzieli, znalazłem w sieci opisy większej ilości podobnych przypadków, wiec gm.com nie polecam

Domyślnie

Ale po co coś innego?
    każdy mniej znany będzie oferował mniej niż te TOPowe.
    Ja mam w wp i nie narzekam zwłaszcza jak mam teraz nieograniczoną pojemność.
    Nikon d700+Mb-d10/D800 + MB-d12|Zenitar 16 2.8|N16-35 4 vr|Sigma 70-200 F2.8 II EX DG MACRO HSM|2xSB-800|YN 560|Samyang 85 1.4 AE UMC|Naneu Urban Gear u120

Domyślnie

Ja mam gmaila od lat, śmiga pod Thunderbirdem łącznie z innymi kontami i jest git
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Gmail, do tego gmail notifier, ew. thunderbird jak potrzeba. Ja też nie miewam problemów

Domyślnie

po co mi inny ? z ciekawości może czai się za rogiem coś ciekawego czego tłumy jeszcze nie odkryły

a, panowie po co polecają gmail, jak prosiłem żeby nie polecać ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez chaos Zobacz posta
    po co mi inny ? z ciekawości może czai się za rogiem coś ciekawego czego tłumy jeszcze nie odkryły

a, panowie po co polecają gmail, jak prosiłem żeby nie polecać ?
    A racja, przepraszam. Może golab pro?

Domyślnie

Może powiedz czego oczekujesz... Bo takie polecanie dla samego polecania jakoś niewiele wnosi.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Michał Jędrak Zobacz posta
    Może powiedz czego oczekujesz... Bo takie polecanie dla samego polecania jakoś niewiele wnosi.
    żeby było szybko, prosto, bez wodotrysków i łatwo do zapamiętania

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez chaos Zobacz posta
    żeby było szybko, prosto, bez wodotrysków i łatwo do zapamiętania
    gmail ?
    Posiadam tylko marzenia, rozsiałem je u twych stóp. Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniach” W.B.Yeats

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez eskimos Zobacz posta
    gmail ?
    Epic WIN

Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów