Close

Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy ... 4567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 63

Wątek: Tutek koffee ;)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez !AGresT Zobacz posta
    Sugerujesz, ze miała wyjąć dziecku kredkę z buzi i włożyć tak, żeby napis był prawidłowo?
    Można było przecież odwrócić dziecko do góry nogami, to nie takie trudne, taki dzieciak tak na oko, to nie waży zbyt wiele.
    A tak serio, to jakoś mocno mi ten napis do góry nogami się w oczy rzucił i mi odwraca uwagę
    Never failed in Vietnam.

Domyślnie

Błagam ...

Red face

Cytat Zamieszczone przez Zbigniew Zobacz posta
    Błagam ...
    Przepraszam... nie karz mię waćpan srodze, za ten mój nieszczęsny wybryk, a obiecuję zamilknąć. Oczywiście tylko wtedy, gdy nie mam nic sensownego do powiedzenia.
    Never failed in Vietnam.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MARYJAN Zobacz posta
    Możecie mnie za to zbić, ale kredka ma odwrotnie napis...
    Miałem tego nie robić... Ale zrobię...

Zadowolony?
    D40 | 18-55 | SD-2GB | UV-52mm | Trumny z tektury falistej | Patenty | Nikon? | Ostre Koło | RENTANAL

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Skibek Zobacz posta
    Hm. Niby wszystko fajnie, ale wydaje mi się, że dziecko na tym zdjęciu kredki jest do góry nogami. :/
    24355050508080135105200...
    www.jswierad.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez messer Zobacz posta
    Hm. Niby wszystko fajnie, ale wydaje mi się, że dziecko na tym zdjęciu kredki jest do góry nogami. :/
    Dziecko jest za kredką, czyli w tle, więc nie jest aż tak istotne Ważne, żeby tło nie rozpraszało uwagi od pierwszego planu (w sumie to teraz trochę rozprasza)
    D40 | 18-55 | SD-2GB | UV-52mm | Trumny z tektury falistej | Patenty | Nikon? | Ostre Koło | RENTANAL

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Skibek Zobacz posta

Zadowolony?
    Mnie się podoba teraz bardziej, ale widzę brak konsekwencji, bo teraz podpis zdjęcia jest w złą stronę.
    Never failed in Vietnam.

Domyślnie

Popłakałem sie ze smiechu
    D90, Samyang, Tamron, Tokina, Nikkor
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

koffee czy w Corelu 12 standartowo Camera Raw Ci się odpala (czy ten plgin jakoś doinstalowałaś) mam Corel Paint Shop Pro X2 ale nie mogę coś Camera Raw do tego dograć

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ar22r Zobacz posta
    koffee czy w Corelu 12 standartowo Camera Raw Ci się odpala (czy ten plgin jakoś doinstalowałaś) mam Corel Paint Shop Pro X2 ale nie mogę coś Camera Raw do tego dograć
    CameraRAW to produkt Adobe i pracuje w Adobe Photoshop, a nie w Corelu!
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy ... 4567 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów