Close

Zobacz wyniki ankiety: Moim zdaniem wygrywa zdjecie numer:

Głosujących
260. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Andy_O

75 28,85%
  • Sailor

185 71,15%
Strona 11 z 14 PierwszyPierwszy ... 910111213 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 137
    Zbanowany
    Miasto
    Pogranicze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Andy_O Zobacz posta
    Nie, kpiarz ze mnie marny. Po prostu miło posłuchać ludzi którzy ładnie mówią w dobie SMS-ów.
    He,he,he... Posłuchać...

A tak od siebie, to jestem zawiedziony. Głęboko zawiedziony. Tyle sobie ludziska tutaj naobiecywali, a Oni... Ech, szkoda słów...

Pozdrawiam

sailor
    Gość

Domyślnie

Vadim - w watku wyzywajacym Andyego na pojedynek napisalem wyraznie co by sobie nie obiecywac. a ze ludzie nie czytaja i spodziewali sie Pi i Sigmy z MatPlanety to jzu nie moja wina

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta
    Pi i Sigmy z MatPlanety
    Na pierwszym zdjęciu to Pi
    Na drugim z pudełka wyskakuje Sigma
    A patrzy na nią.. noooo ktooo?

Nie pamietam już szczegółów tamtych pouczających programów, ale już wiem, dlaczego oglądałem je z wypiekami na twarzy

Zbanowany
    Miasto
    Pogranicze

Domyślnie

Pisząc o ludziskach, miałem siebie na myśli. Człowiek spragniony piękna i artystycznych doznań mógł przecież oczekiwać znacznie więcej, zwłaszcza po takich jak WY. A WY co? Wyobraźnię artystyczną utopili w łiskaczu i mnie tu po jednym, cholernie dobrym zdjęciu zapodajecie do oceny. Niech Was...
    Wnoszę, aby następnym razem admin zaszył obu Panów przed potyczką, co by moja tęsknota za Waszymi zdjeciami nie wyła mi po nocach. Bo dobre są. Może nawet tak dobre, że aż szmirowate. Choćby pierwsze z brzegu. Qrevsko bezczelnie dobre, a to drugie... Takie trochę jakby je zegarmistrz światła namalował... Lekko nadżumiony...

Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vadim Zobacz posta
    mnie tu po jednym, cholernie dobrym zdjęciu zapodajecie do oceny. Niech Was...
    To może, jako że do cna się jeszcze nie skrwawiliśmy, przeczyścić pistolety, załadować amunicję i .. DRUGI STRZAŁ ???

sailor
    Gość

Domyślnie

jako ze amunicji zostalo jeszcze .. a i giermek bron przeczyscil przeto do strzalu zem gotow. mierz wasc lepiej niz razem poprzednim bo i ja nie mam zamiaru wasci oszczedzac

Domyślnie

Głowę odwracam albowiem dzisiaj jakowyś nieswój jestem.. wzrok ku niebu wznoszę.. ręka drży lekko, szalona.. czy wiatr, szubrawiec, poniesie kulę wprost do celu? Czy za spust pociągać? Czy moja jaźń postrzelona, wykrwawiona, ale wciąż przeciaż żywa jeszcze - siłę na celny strzał odnajdzie?

sailor
    Gość

Domyślnie

nie drzyj wasci jak osika na wietrze. wszak wiadomo wszem i wobec zes nie jest zajacem podszyty. a i kule twoje celu siegaja, a poprzednia cudem chyba tylko dzieki opatrznosci z toru zboczyla i miast w serce ugodzila w ramie.. lewe na szczescie wiec z prawicy strzal oddac moge .. mimo iz plamy przed oczami z powodu krwi utraconej sie pojawiaja. niechaj sekundanci zaczna odliczac. skonczmy .. wstydu forumowiczom oszczedzajac

Domyślnie

"A kiedy przyjdzie także po mnie
    Zegarmistrz światła purpurowy
    By mi zabełtać błękit w głowie
    To będę jasny i gotowy..."

Niech to wam starczy za komentarz Panowie .
    Pojawiam się i znikam...

Domyślnie

Nie ma to jak youtube Kika odcinków Pi i Sigmy:

http://youtube.com/results?search_qu...&search=Search

Aż się łezka w oku kręci. Sonda też była ekstra
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Strona 11 z 14 PierwszyPierwszy ... 910111213 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów