Szukaj
Andy_O
Sailor
Vadim - w watku wyzywajacym Andyego na pojedynek napisalem wyraznie co by sobie nie obiecywac. a ze ludzie nie czytaja i spodziewali sie Pi i Sigmy z MatPlanety to jzu nie moja wina![]()
Pisząc o ludziskach, miałem siebie na myśli. Człowiek spragniony piękna i artystycznych doznań mógł przecież oczekiwać znacznie więcej, zwłaszcza po takich jak WY. A WY co? Wyobraźnię artystyczną utopili w łiskaczu i mnie tu po jednym, cholernie dobrym zdjęciu zapodajecie do oceny. Niech Was...
Wnoszę, aby następnym razem admin zaszył obu Panów przed potyczką, co by moja tęsknota za Waszymi zdjeciami nie wyła mi po nocach. Bo dobre są. Może nawet tak dobre, że aż szmirowate. Choćby pierwsze z brzegu. Qrevsko bezczelnie dobre, a to drugie... Takie trochę jakby je zegarmistrz światła namalował... Lekko nadżumiony...
Pozdrawiam
jako ze amunicji zostalo jeszcze .. a i giermek bron przeczyscil przeto do strzalu zem gotow. mierz wasc lepiej niz razem poprzednimbo i ja nie mam zamiaru wasci oszczedzac
![]()
Głowę odwracam albowiem dzisiaj jakowyś nieswój jestem.. wzrok ku niebu wznoszę.. ręka drży lekko, szalona.. czy wiatr, szubrawiec, poniesie kulę wprost do celu? Czy za spust pociągać? Czy moja jaźń postrzelona, wykrwawiona, ale wciąż przeciaż żywa jeszcze - siłę na celny strzał odnajdzie?
nie drzyj wasci jak osika na wietrze. wszak wiadomo wszem i wobec zes nie jest zajacem podszyty. a i kule twoje celu siegaja, a poprzednia cudem chyba tylko dzieki opatrznosci z toru zboczyla i miast w serce ugodzila w ramie.. lewe na szczescie wiec z prawicy strzal oddac moge .. mimo iz plamy przed oczami z powodu krwi utraconej sie pojawiaja. niechaj sekundanci zaczna odliczac. skonczmy .. wstydu forumowiczom oszczedzajac![]()
Nie ma to jak youtubeKika odcinków Pi i Sigmy:
http://youtube.com/results?search_qu...&search=Search
Aż się łezka w oku kręci. Sonda też była ekstra![]()
I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
http://instagram.com/adrwoz
Skontaktuj się z nami