Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Ewelina

Domyślnie

Może mam popsuty monitor albo wzrok W każdym razie zdjęcia bardzo fajne.

Domyślnie

nie chcę się czepiać, ale na 1., 2. i 3 jakbyście się wstydzili lewej stopy, co potwierdza 10., gdzie lewy but wygląda na 3 numery większy od prawego
    (co jest w gruncie rzeczy - zadziwiające) a bonus - prawie L-key, ale białe/bielsze paski przez prawe oko, lewy policzek i szyje (nie wspomne o liściach) rozwalają ten obraz
    D5k/N18-105VR/N70-300VR/N85makro/S10-20/4-5,6/Di622MII

Domyślnie

strasznie dużo zdjęć ....
    6,7,8,9 13 i bonus słabe mz, reszta przyjemna, zwłaszcza początek na plus
    U born unique don't die as a copy...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ToB Zobacz posta
    nie chcę się czepiać, ale na 1., 2. i 3 jakbyście się wstydzili lewej stopy, co potwierdza 10., gdzie lewy but wygląda na 3 numery większy od prawego
    (co jest w gruncie rzeczy - zadziwiające) a bonus - prawie L-key, ale białe/bielsze paski przez prawe oko, lewy policzek i szyje (nie wspomne o liściach) rozwalają ten obraz
    hahahahah nie wpadlbym na to nie nie zwykly przypadek jak sadze, pozatym na 1,2,3 Ewelina porostu musiala jakosc sie podeprzec i tak to wyszlo a ujecie byly po sobie robione jak widac, tak wiec wszystko z butami i stopami Eweliny jest w najlepsym porzadku

dzieki
    N D80 | N 18-70 f3.5-4.5 | S 70-300 f4-5.6 Macro| N 50 f1.8 | Samyang 8mm | N SB-600 |
    Galeria Zapraszam do ogladania i komentowania

Domyślnie

4 i 13 jak dla mnie. Pozostałe za sztuczne - mimika lub pozowanie mi nie pasuje za bardzo. Fotograficznie nie najgorzej.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów