Szukaj
Chyba nie muszę zastrzegać że nie znam się,ale moim zdaniem albo tytuł powinien brzmieć dokładnie odwrotnie,albo zostając przy tytule kadrować z przeciwnej strony.Jeśli jestem w błędzie proszę o rozwianie moich wątpliwości.
fajna fota z ładnymi kolorami - podoba się Arturze![]()
Arturze jak na początekto całkiem nieźle, fajną miejscówkę wypatrzyłeś
Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB
Fajne kolory,kadr, ladne niebo, duzy plus za pomysl. No i ten pokrzywiony horyzont, bardzo fajne zdjecie.
P.S
Jesli masz mozliwosc jeszcze raz odwiedzic ta miejscowke, to warto by ja bylo zrobic od drugiej strony, wtedy byloby od lewej do prawej. Czyli tak jak czytamy i postrzegamy poczatek i koniec w kulturze europejskiej. Jak ktos idzie z lewej do prawej to dakads zmierza, jak z prawej do lewej to wraca. Tak samo widok czlowieka idacego pod gore nasuwa nan skojarzenie ze dokads wedruje, a idacego z gory ze wraca...W kraju arabskim z ich pismem i odmiennym postrzeganiem powyzszych kwesti byloby wszystko ok pod tym wzgledem. Tak wiec teraz proponuje tytul "Powrot do dziecinnstwa"
, a "Ewolucje" na podejscie z drugiej strony...konczac te rozwazanie i wywody jeszcze raz dodam ze ladne foto wyszlo
.
Ostatnio edytowane przez krzysztofz24 ; 05-11-2010 o 10:48
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Dzięki za obszerne wyjaśnieniebędę to brał pod uwagę przy następnej wizycie
![]()
Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D
Zamiast Sigmy sugerowałbym Nikkora 10-24 lub 12-24. Już nawet nie mówię o większym zakresie, w fotach ze Słoneczkiem w kadrze masz piękną gwiazdkę zamiast sigmowego wiatraka. No i filterki w ludzkim rozmiarze.
Jeśli fotografia dla Ciebie to tylko przyjemność, a nie tzw "reporterka kościelna" (nie ja to wymyśliłem) to polecam Ci 70-300 VR, te dodatkowe 100mm z góry często gęsto bardzo się przydaje. Niby f/2,8 kusi, ale zadaj sobie pytanie ile razy naprawdę potrzebowałeś takiej światłosiły?![]()
LED ZEPPELIN
Skontaktuj się z nami