Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Wątek: Ewolucja....

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Ewolucja....

Udało mi się w końcu wyskoczyć na plener, co prawda pora dnia niezbyt odpowiednia, ale miałem radochę, że trzymam aparat w rękach i odkrywam nowe miejscówki. Przedstawiam jeden z wielu kadrów z tego miejsca

Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

Miejscówko bardzo fajowa, a i tytuł dobrałeś odpowiedni .
    Ciekawe zestawienie trzech stadiów rozwojowych w kadrze .
    Zastanawia tylko dlaczego ich tak lekko rozrzuciło .
    Kolorystyka dobra, a i otwarcie trzeba przyznać, że tego Twojego kita rozciągasz do granic możliwości .

Domyślnie

Ładna "wprawka"....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Kolorki super, kadr z tych ciekawszych, mam jednak nadzieję, że dasz coś jeszcze z tego miejsca.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Bardzo fajnie wszystko wyszlo .Podoba mi sie taki krzywasny horyzont .

Domyślnie

I to jest pomysłowy kadr w przyjemnych barwach

PS. A nie próbowałeś czasem z długiej lufy "po-konfigurować" ich jakoś razem stojąc gdzieś w oddali, z lewej albo z prawej strony? Taki mi się pomysł nasunął...
    "Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry Pratchett
    Pozdrawiam! Jacek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Fremen Zobacz posta
    I to jest pomysłowy kadr w przyjemnych barwach

PS. A nie próbowałeś czasem z długiej lufy "po-konfigurować" ich jakoś razem stojąc gdzieś w oddali, z lewej albo z prawej strony? Taki mi się pomysł nasunął...
    Moja długa lufa to max 105mm ale mam jeszcze coś tam ustrzelone
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

fajne zdjęcie z dobrym tytułem, kolorem i pomysłem. Jestem na duże TAK
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Alez swietnie uchwycone, a potem skojarzone (tytul).
    Mi sie podoba
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Fajne kolory,kadr, ladne niebo, duzy plus za pomysl. No i ten pokrzywiony horyzont, bardzo fajne zdjecie.

P.S
    Jesli masz mozliwosc jeszcze raz odwiedzic ta miejscowke, to warto by ja bylo zrobic od drugiej strony, wtedy byloby od lewej do prawej. Czyli tak jak czytamy i postrzegamy poczatek i koniec w kulturze europejskiej. Jak ktos idzie z lewej do prawej to dakads zmierza, jak z prawej do lewej to wraca. Tak samo widok czlowieka idacego pod gore nasuwa nan skojarzenie ze dokads wedruje, a idacego z gory ze wraca...W kraju arabskim z ich pismem i odmiennym postrzeganiem powyzszych kwesti byloby wszystko ok pod tym wzgledem. Tak wiec teraz proponuje tytul "Powrot do dziecinnstwa", a "Ewolucje" na podejscie z drugiej strony...konczac te rozwazanie i wywody jeszcze raz dodam ze ladne foto wyszlo.
    Ostatnio edytowane przez krzysztofz24 ; 05-11-2010 o 10:48
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów