Close

Strona 25 z 51 PierwszyPierwszy ... 15232425262735 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 241 do 250 z 504

Domyślnie

Miałem okazję widzieć 2 odcinki. Robią z tymi dziewczynami co chcą. A Krupa jeszcze wczoraj wygłosiła jakieś zdanie o braku klasy dziewczyn, które obgadywały jedną z nich. Ja patrząc na zdjęcia zazdroszczę umiejętności ludziom od postprocessingu.

Pozdr
    FUJI X-T3/18-55/35 1.4

Domyślnie

Ciekawi mnie, kto decyduje o doborze zdjęcia przedstawianego jurorom? Czy modelka ma też - a właściwie winna mieć głos decydujący?
    Fakt, z kilku odcinków wynika, że dobra modelka, to modelka bez majtek
    Tutaj jest... podpis

Domyślnie

Ciekawi mnie, kto decyduje o doborze zdjęcia przedstawianego jurorom?
    zastanawiam się nad tym od kilku odcinków już

ktoś im wybiera nieraz te kaszaloty fotki przecież, albo to specjalnie bo przeta każda nie może mieć bjutiful foto bo by kogo wywalili ?

BTW> i trzeba mieć na uwadze zawsze że "TELEWIZJA KŁAMIE ! - UWIERZ REKLAMIE !" jak śpiewał kiedyś całkiem zacny zespół
    Ostatnio edytowane przez dlugas1982 ; 04-11-2010 o 18:29
    brak

Domyślnie

Najbardziej spodobal mi sie ostatnio link znaleziony gdzies w necie :
    http://modelki.plejada.pl/17364,4,ja...foto_duze.html
    szczegol, ze pierwsze zdjecie wyglada na zwykla fotke, a przy drugim jest profi makijaz, swiatlo etc...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez R0bert Zobacz posta
    szczegol, ze pierwsze zdjecie wyglada na zwykla fotke, a przy drugim jest profi makijaz, swiatlo etc...
    Nic w tym dziwnego, to pierwsze to po prostu zwykłe zdjęcie tzw. polaroid, modelka ma być bez upiększeń, kosmetyków, photoshopa itp. pozwala to ocenić np. agencji prawdziwą twarz modelki. Normalna praktyka stosowana na całym świecie przy naborach modelek.
    olender.me
    C5DmkII, C28/1.8, C85/1.8

Domyślnie

Andrzej, oczywiscie ja to wiem i rozumiem, tylko bawi mnie forma tego 'artykulu', "metamorfoza modelek" na podstawie polaroida, i profesjonalnego zdjecia z porzadnym make-upem etc. Zapewne gdyby zrobic polaroidy teraz to zadnej przemiany by nie bylo.

Domyślnie

Andrzej, oczywiscie ja to wiem i rozumiem, tylko bawi mnie forma tego 'artykulu', "metamorfoza modelek" na podstawie polaroida, i profesjonalnego zdjecia z porzadnym make-upem etc. Zapewne gdyby zrobic polaroidy teraz to zadnej przemiany by nie bylo.
    Te portale to wiadomo szukają sensacji, nie przywiązywał by do nich kompletnie uwagi, zwłaszcza do ich nazewnictwa bo często piszący te artykuły nie mają o tematyce pojęcia
    olender.me
    C5DmkII, C28/1.8, C85/1.8

Domyślnie

Po mojemu ona się wcale tak dużo nie zmieniła pomimo tych upiększaczy. Rysy ma te same, oczy także wi ęc powiedzmy "progres" jest na poziomie 20%

A czasem są takie progresy o ponad 80% i wygląda wtedy modelka jak inna osoba

http://modelki.plejada.pl/17364,7,ja...foto_duze.html tu już jest poważniejsza zmiana, bo była nawet u dermatologa przy okazji jak widać
    brak

Domyślnie

Przywykłem już, że mam specyficzny gust, ale IMHO na części zdjęć "przed" dziewczyny wyglądają znacznie korzystniej niż "po". Nad tymi "polaroidami" wystarczyłoby posiedzieć z 5 minut w Szopie, aby wyciągnąć z nich znacznie więcej (leży WB, trochę ekspozycja).

Domyślnie

Ponoć jedna z uczestniczek w ostatnim programie rozkładała nogi przed obiektywem bez bielizny... Prawda to? :/

Strona 25 z 51 PierwszyPierwszy ... 15232425262735 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów