Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Wątek: Luna...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PABLOOK Zobacz posta
    Żadna to tajemnica: 400mm .
    Właśnie rozmawiałem z Hubertem o Twojej focie i też ją oceniliśmy na 200 + 2.0.
    A sama fota wygląda jak nie z Twojej stajni, przyzwyczaiłeś do ferii barw i może dlatego mam troszkę mieszane odczucia. Tematycznie i kadrowo podoba się.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Niezła odskocznia od ostatnich Twoich kolorowych kadrów ciekawa jest jedynka, a i dwójka jako portret tez niczego sobie
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

Juz lubie to zdjecie!
    -------------------------
    Nikon D80; D300; Fuji S3PRO + S8 mm; N 12-24; N 18-200 VR; T 24-70; N70-300 VR; N 24/2.8 N 35/2.0; N 50/1.8; N 85/1.8; N 300/4.5

Domyślnie

Lekko tak nierealnie z tym wielgachnym ksiezycem wyszlo, BW chyba idealnie tutaj pasuje mz. Dobra i oryginalna fota, zwraca uwage...
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Dla mnie zaraz po Twojej jesieni najlepsze, księżyc w kadrze tego szukam, ale póki co ograniczony jestem mm Jest świetne.
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Lekkie zaskoczenie, Morawy w BW, ale po chwili to BW mi nawet pasuje a kadr jest bardzo fajny
    Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB

Domyślnie

Dziwi mnie, że nie pojawiły się posądzenia o wklejke .
    Ale myślę, że o taką fuszerkę nie posądzili byście mnie .
    Celowo zapodałem bonusik, aby zasiał lekką nutkę niepewności.
    Wiem, że nie jest to mistrzostwo świata jeżeli chodzi o portret łysego.
    Ale jakoś tak mi się spodobał, że wystąpił w bonusiku. Co do zdjęć, faktycznie trochę "inne" od tych, które przeważnie prezentuje. Ale jakieś małe eksperymenta też moim zdaniem są czasami wskazane.
    Foty ustrzelone na Morawach w jednym dniu z interwałem czasowym około 1 godziny.
    Z łapy , na 400mm (jak już wcześniej pisałem).

Dziękuję za odwiedziny .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PABLOOK Zobacz posta
    Dziwi mnie, że nie pojawiły się posądzenia o wklejke .
    i tu sie Pawle zdziwisz :P
    pierwsze co pomyślałem to: o wkleił łysego
    ale nie chciałem nic pisać :P
    pozdrawiam

Domyślnie

Nie mam słów...PIĘKNE
    Pozdrawiam serdecznie

Domyślnie

Oszczędna i niemalże idealnie symetryczna kompozycja jest dla mnie podstawowym atutem tej fotografii. Ponadto, wielkość łysego i delikatnie spowite mgiełką niebo wywołują wrażenie pewnego odrealnienia całej sceny... Jest git

Bonusowy portret to klasyk, acz ładnie i wyraziście zaserwowany.
    "Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry Pratchett
    Pozdrawiam! Jacek

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów