Close

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 46

Domyślnie pomocy -- plecak

potrzebuję plecaka na sprzet bo torba na dłuższe spacery mnie wykańcza ale nie mam pojecia jak sie za to zabrać. mam d90 + 16-85 +50 + jupiter 37a, i w planach lampa. problem zaczyna się tu że chciałbym mieć miejsce na sprzęt i dodatkowow na troche ciuchów lub coś nie fotograficznego i zeby plecak ten miał normalne szelki.

Domyślnie

moze fastpack 200, sam się do niego przymierzam, jak sprzedam grip to kupię i się wypowiem
    x-pro2 + xt-10 | 23 2.0 + 35 1.4 + 50 2.0 <3
    www.ma-foto.pl

Domyślnie

Polecam vanguarda up rise 45, 46 lub większego: 48. Najtańszy nie jest, ale można przeżyć

Domyślnie

mam Fastpacka 250 - jestem bardzo zadowolony. sprawdził sie nawet w Afryce
    Nie chodzi o to, na co się patrzy, ale co się widzi - H.D. Thoreau

Domyślnie

Plecaki KATA sa rewelacyjne. nie do zadarcia.
    http://www.kata-bags.com/index.asp?UP1=OK

Domyślnie

Lowepro 400AW - polecam, cena ok 380-400zl, pojemny plecak i bardzo poreczny

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szymoniak Zobacz posta
    potrzebuję plecaka na sprzet bo torba na dłuższe spacery mnie wykańcza ale nie mam pojecia jak sie za to zabrać. mam d90 + 16-85 +50 + jupiter 37a, i w planach lampa. problem zaczyna się tu że chciałbym mieć miejsce na sprzęt i dodatkowow na troche ciuchów lub coś nie fotograficznego i zeby plecak ten miał normalne szelki.
    Mam Lowepro Fastpak'a 250 ponad 1,5 roku i jestem z niego zadowolony. Ma dwie przegrody:jedną na sprzęt foto, drugą na inne rzeczy. Dodatkowo zapakujesz do niego laptopa ( lub złożoną blende 80 cm).

PS. Ostatnio poszerzyłem swoją szklarnie i będe go sprzedawał także jeżeli jesteś zainteresowany proszę o Priv.
    D300+MB-D10| N18-55 | 35/1.8 | 50/1.8 | SY85/1.4 | SB-900 | Flipside 400 | MF 055XPROB | 2x YN 560 | RF-602 | F&V |

Domyślnie

Albo coś z serii "prawie jak", czyli Delta SX2 - ładniejsza kopia Fastpacka 250, mam i nie narzekam. Wykonanie nie budzi żadnych zastrzeżeń, a cena zdecydowanie niższa [ja za swój dałem 130zł]. Funkcjonalności, zdaje się, te same. Zmieści się cały sprzęt o którym piszesz, bez problemu wejdzie jeszcze jedno szkło, filtry, dodatkowe karty, jest jak przyczepić statyw, a zmieści się i coś jeszcze.
    Ostatnio edytowane przez Ebeb ; 11-10-2010 o 22:01

Domyślnie

Witam, szukam jakiegos plecaka na aparat. Narazie tylko body +1 obiektyw. Mile widziana bylaby mozliwosc wsadzenia laptopa. Co myslicie o tym plecaku?? http://allegro.pl/jpa-plecak-foto-la...277455747.html

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez login_87 Zobacz posta
    Witam, szukam jakiegos plecaka na aparat. Narazie tylko body +1 obiektyw. Mile widziana bylaby mozliwosc wsadzenia laptopa. Co myslicie o tym plecaku?? http://allegro.pl/jpa-plecak-foto-la...277455747.html
    Do foliówki z tesco też się aparat zmieści. Proste pytanie: Czy stać Cię na to żeby nie dbać o sprzęt? na przykład jak sięsuwak rozwali i aparat wypadnie na beton?
    "Of course, there will always be those who look only at technique, who ask „how,” while others of a more curious nature will ask „why”."
    Man Ray

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów