Close

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 46 z 46
    Oszczędny w słowach
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez locos Zobacz posta
    Uzywales czy ogladales na zdjeciach ?
    Nie używałem bo bym go nie kupił za połowę ceny no chyba ze do przechowywania szkieł w domu. Sama w sobie firma jest ok torby na ramie robi spore ale dostatecznie chronią sprzęt.
    Ani poziome ani pionowe nie jest bezpieczne ale z dwojga złego wole pionowe ułożenie o ile miedzy szkłami a światem zewnętrznym jest tylko 1-2-3 kawałki materiału.

Za to używam SingelShota ułożenie indentyko ochrona też mierna. Ale to jest plecak który biorę wyłącznie na focenie, mam stałki które się chowają głęboko wiec mam spory zapas do szkła, i co najwarzniejszę będę go przerabiał i wzmacniał.

PS
    Więc zadawaj porządne pytania a nie posądzasz o teoretyzowanie z głupim uśmieszkiem.

Domyślnie

Tylko KATA.
    Ja posiadam DR 465 i polecam z calym przekonaniem...
    Jakość wykonania, ergonomia, wygoda na najwyższym poziomie...
    W mojej ocenia jakosc wyższa niz Lowepro ...
    pozdrawiam
    D-90 / N 18-70 / N 50 F 1.8 / Velbon Sherpa 600R / KATA-DR 465

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez retter Zobacz posta
    po 1
    albo masz jakość albo cene albo wygode
    czasami się zdarza że trafisz te 2 cechy i bardzo rzadko 3

po 2
    stać cię na serwis, w razie czego ??

po 3
    jak dużo do przedziału cywilnego ??
    cel wycieczki (gdzie), na ile dni ??

torby plecaki kupuje sie troche na wyrost bo zawsze cos dochodzi
    najgorsze jest jak plecak wypełniony na 100% a ty chcesz cos jeszcze zmieścić
    wtedy siadają szwy materiał i gw tego nie uznaje!!!
    lepiej mieć luźny worek niż napompowany balon (przerobiłem juz może 7plecaków)

weź pod uwage miejsce na mała apteczke tabletki na ból głowy etc, wode, jakis scyzoryk,
    plecak powinien mieć możliwie szerokie szelki moj ma po 8cm skutek 10-12kg odczuwam jako 3-4kg

i wybrałem rover plus aw
    ma jedna wade cena:/
    Słuszne uwagi.
    Jestem od niedawna posiadaczem: Kata 3N1-30.

Niedługo zamierzam przetestować go w górach. Wówczas będę mógł powiedzieć nieco więcej o tym, jak się będzie spisywał...

Wrażenia po rozpakowaniu:
    1. Przedział "cywilny" trochę za mały w stosunku do oczekiwań...
    2. Przedział foto - taki jak początkowo chciałem. Teraz jednak doszedłem do wniosku, że tyle sprzętu foto na wycieczkę targał ze sobą nie będę... D90+70-200 oraz D80+17-50 mieszczą się w kompletach - rewelacja. Zostają bodajże 2-3 komory... może lampa...
    Nic nie stoi na przeszkodzie wrzucić kilka "cywilnych" rzeczy do przedziału foto... W przyszłości mogę dojść do wniosku, że w górach będę potrzebował więcej sprzętu foto, na co jest trochę wolnego miejsca.

Dlaczego zdecydowałem się na Kata?
    Łatwość i szybkość obsługi oraz funkcjonalność... za które "uwielbiam" Nikona, wydają się także mocnymi stronami Kata. (Wśród producentów toreb/plecaków foto zaliczają się także do tych lepszych jeśli chodzi o jakość.)

Życzę udanych zakupów.
    Światła i cienie...
    http://nozaki.flog.pl
    Samsung i Nikon

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hot dog Zobacz posta
    Tylko KATA.
    Ja posiadam DR 465 i polecam z calym przekonaniem...
    Jakość wykonania, ergonomia, wygoda na najwyższym poziomie...
    W mojej ocenia jakosc wyższa niz Lowepro ...
    pozdrawiam
    Tez polecam bardzo fajny plecak (ja mam akurat 466i - z kieszenia na laptopa) - tylko niestety nie wchodzi do niej laptop 15,4 cala. Na upartego da sie wsadzic ale sie juz nie zamknie zamka :/ 14 cali by pewnie weszlo bez problemu...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez login_87 Zobacz posta
    Tez polecam bardzo fajny plecak (ja mam akurat 466i - z kieszenia na laptopa) - tylko niestety nie wchodzi do niej laptop 15,4 cala. Na upartego da sie wsadzic ale sie juz nie zamknie zamka :/ 14 cali by pewnie weszlo bez problemu...
    Osobiscie zastanawialem sie nad tym modelem, z uwagi na wlasnie kieszen na laptopa...
    ostatecznie kupilem 465 bez tej kieszeni, troche zaluje ale poza tym naprawde sprzet EXTRAKLASA...
    btw nawet dzis z ciekawosci ogladalem plecaki Lowepro... jak dla mnie to nie to samo, choc oczywisce to ta sama klasa. Sa to moje subiektywne odczucia....
    D-90 / N 18-70 / N 50 F 1.8 / Velbon Sherpa 600R / KATA-DR 465

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Przy tej klasie lovepro kata etc już większe znacznie mają nasze upodobania rozwiązania szelki. Niż marka co za tym idzie jakość.
    krytyka nie boli krytyka ma uczyć

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345

Uprawnienia umieszczania postów