Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 25

Domyślnie Clifton Bridge - Bristol

Zdjecie zrobilem najlepiej jak umialem i pomimo wielu niedociagniec podoba Mi sie.

Nie lubie poniedzialku.
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Kadr fajny, kolory zrobiles mocne ale bez przegiecia. Nie jest to dla mnie spektakularny widok zapierajacy dech w piersiach, ale tak to dobrze w kadrze poukladales, ze mi sie podoba.
    A teraz konstruktywna krytyka. Wiem ze na ta druga wieze mostu pada mocne swiatlo i ten element kadru powinien byc jasny, ale troche bym go jednak przyciemnil, wtedy wzrok bardziej by sie skupial na tych kolorowych koronach drzew i tej ferii barw ktore zafundowales. Pierwsza wieza w mocnym punkcie jest akurat z jasnoscia mz. I zaraz potem wzrok wedruje prosciutko po moscie, do tego spektaklu barw na drzewach, a tam ta druga wieza swoja jasnoscia niepotrzebnie odciaga uwage.
    Czepiajac sie bardzo to mozna by jeszcze wystemplowac ta kolorowa plame u podnoza pierwszej wiezy.
    Ogolnie zdjecie mi sie podoba, ale po delikatnym sciemnieniu drugiej wiey byloby chyba lepiej...

P.S A odbicie tez fajnie wyszlo.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Kadr ładny,uwagi Krzyśka wydają się jak najbardziej słuszne .

Domyślnie

Krzysiek madrze prawi, ja jednak kupuje to tak jak jest, swietna fota Sebek!

Domyślnie

Dla mnie super tak jak jest
    Troszkę szkoda że lewej strony ucięte są liny od mostu, ale i tak mi się podoba

Gaduła
    Miasto
    Kamieniec Ząbkowicki

Domyślnie

Piękne kolory zrobiłeś i kadrowo też bardzo na tak, ja bym nic nie zmieniał.
    D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez martinez Zobacz posta
    Dla mnie super tak jak jest
    Troszkę szkoda że lewej strony ucięte są liny od mostu, ale i tak mi się podoba
    To teraz Ci odpisze: Aby zrobic te zdjecie musialem sie przypiac do karabinczykow pozostawionych w skale przez ludzi wspinajacych sie na tej sciance. Przypielem plecak, siebie i statyw. Patrze w lewo: 2,5m patrze w prawo: 45m... nie ma tam jak kadrowac poprostu. Mi tez szkoda tych lin ale nic nie moge poradzic. Dzieki za mile slowa.
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Swietna fota. I faktycznie ciezko jest ten most uchwycic. Musze sie kiedys tam wybrac i go sfocic (o ile znajde miejsce do zaparkowania) Pozdrawiam
    Mam dzisiaj tyle roboty, ze nie wiem co olac pierwsze.

Domyślnie

Robi wrażenie, dla mnie kolor trochę za mocny. Mam pytanie, co się dzieje z horyzontem?
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

maniak666
    Gość

Domyślnie

Fajna praca-doprawdy robi wrażenie (chociaż nie tak wielkie , jak okolicznosci, o których piszesz). A kolory-cóż Twoje, tylko tym razem jakby troche za bardzo... Ale ogolne wrazenie jak najbardziej na +

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów