Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Domyślnie

Pewny jesteś? D300 to mała torba
    http://www.youtube.com/watch?v=3LfJfMjfAkA
    nie włożysz puszki z zapiętym 70-200 do niej

Domyślnie

W zasadzie to mam 2 możliwości: albo kupię dużą, taką żeby wszedł laptop i wtedy o objętość martwić się nie muszę - o ile 550 jeszcze ujdzie, o tyle jeśli miałbym kupować 650 to wolę już mniejsza na sprzęt i osobną na laptopa. No a jeżeli mniejszą, to wnioskuję że chyba jednak 400?

No i wciąż pytanie czy do 550 wejdzie normalniej wielkości laptop?
    D200 MB-D200 D60 | 35 85 | SB-800

Domyślnie

Zdefiniuj "normalny"
    masz specyfikacje, zmerz laptopa i będziesz wiedzieć
    http://products.lowepro.com/product/...AW,2048,20.htm

Domyślnie

Komora ma 35 na 24 cm, czyli po 1cm mniej niż mają zwykle najpopularniejsze laptopy 15'6 cala - i właśnie dlatego pytam czy da się tam takiego wcisnąć, czy nie...

Domyślnie

To może Kata serii CS?
    The name of the game is to fill the frame.

Domyślnie

Kata całkiem fajna, ale ciężko dostępna i droga, pozostanę przy lowepro.

Miałem w zakładkach, ale zgubiłem - może ktoś podrzucić link do tej strony ze zdjęciami toreb?

Domyślnie

cambags.com
    taschenfreak.de
    The name of the game is to fill the frame.

Domyślnie

I chyba już wszystko wiem. Kupuję d300/d400 - czy do 300 wejdze cieńka książka a4?

Domyślnie

jak dla mnie D300 jest duża, nawet jeśli masz 15 obiektywów to ich wszystkich nie zabierasz ze sobą, jest to typowo reporterska torba na 2 puszki tele 2.8 szerokiego zoom-a i coś jeszcze + lampa i pierdoł w piórniku jak ja to nazywam, jeżeli nosisz w torbie 20 kilo sprzętu to współczuje Twojemu kręgosłupowi poza tam z tego co zdążyłem przyuważyć nikt normalny nie chodzi z zapiętym na stale tele jeśli tak chodzisz to kup sobie torbe specjalną Lowepro w której nosisz zapiętą trzysete i masz mniejsze pokrowce na krótsze szkła, należy także zaznaczyć praktyczny suwak na klapie Stealth Reporter, jak dla mnie jedna z lepszych propozycji dla fotoreporterów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wosik Zobacz posta
    ...........z tego co zdążyłem przyuważyć nikt normalny nie chodzi z zapiętym na stale tele..............

No to ja nie jestem normalny, bo chodzę z tele zapiętym na body prawie cały czas. Zamiennie ze standardowym zoomem. Co mi po torbie która nie umożliwia mi wyciągnięcia aparatu gotowego do pracy? A wyciągniecie puszki, odpięcie jednego słoika i zapięcie drugiego zajmuje czas. Jak ktoś tak chce to równie dobrze może kupić sobie plecak, nie torbę na ramię.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów