Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Domyślnie Lowepro Reporter - który dla mnie?

Szukałem zdjęć, opinii i tak dalej - nic z tego nie wiem.

Chcę kupić torbę, wymyśliłem sobie że będzie to lowepro reporter - bo to lowepro, bo solidna, bo dobrze pomyślana i wygodna... Wszystko ładnie pięknie ale nie wiem jaki rozmiar odpowiedni. Kilka pytań do użytkowników:

1. Czy do 550 da się wcisnąć notebooka 15,6', czy też musiałbym kupić 650? - sprzeczne informacje znalazłem...
    2. Zeszyt/książka formatu a4 - wejdzie dopiero do d400 czy do d300 też?
    3. Czy lenscase przypięty na stałe do tej torby da się używać? Czy lepiej kupić większą torbę?
    4. D200+grip, 2 lampy w pokrowcach, 70-200, 10-20 i 3 stałki - zmieszczę do d300?
    D200 MB-D200 D60 | 35 85 | SB-800

Domyślnie

a dlaczego fiksacja na lowerpro? W porownaniu np. Kata i Lowepro jakoś żydzi wygrali dla mnie, używam obu systemów.
    D90, Samyang, Tamron, Tokina, Nikkor
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pinczer Zobacz posta
    a dlaczego fiksacja na lowerpro? W porownaniu np. Kata i Lowepro jakoś żydzi wygrali dla mnie, używam obu systemów.

1. Coś nie tak z Lowepro??

2. Słowo "żydzi" oznacza osoby wyznania mojżeszowego, a "Żydzi" to obywatele państwa Izrael. Pilnuj się, bo jak nie to gazeta wybiórcza zrobi nagonkę na nasze forum za "antysemityzm" a Mosad wykona "operację pokojową" na serwerownię i skończy się wrzucanie postów forum.
    The name of the game is to fill the frame.

Domyślnie d550AW

Cytat Zamieszczone przez Błażej Zobacz posta
    Szukałem zdjęć, opinii i tak dalej - nic z tego nie wiem.

Chcę kupić torbę, wymyśliłem sobie że będzie to lowepro reporter - bo to lowepro, bo solidna, bo dobrze pomyślana i wygodna... Wszystko ładnie pięknie ale nie wiem jaki rozmiar odpowiedni. Kilka pytań do użytkowników:

1. Czy do 550 da się wcisnąć notebooka 15,6', czy też musiałbym kupić 650? - sprzeczne informacje znalazłem...
    4. D200+grip, 2 lampy w pokrowcach, 70-200, 10-20 i 3 stałki - zmieszczę do d300?
    Mam 550ke od 4 lat, i wyglada jak nówka, najpierw był w tym e1 i e3 i e30 i kilka szkieł, teraz mam tam sb900, d90, d700 bez gripa (nie mam), 70-200 2,8 vrII (z odwrotmie założonym tulipanem), 24-70 2,8, 14-24 i 85 1,4 i 35 1,8 wszystko się mieści, macbook 13,3 wchodzi bez problemu inny nie wiem, ale jak zmierzyłem kieszeń to jeśli ma 34-35 centymetrów powinien wejść

pozdro

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Błażej Zobacz posta
    (...) D200+grip, 2 lampy w pokrowcach, 70-200, 10-20 i 3 stałki - zmieszczę do d300?
    Chyba nie.
    Ja do swojej Lowepro Reporter D200 pakuję D200 z zoomem + 2 stałki + 1 zoom + 1 lampa i zasadniczo miejsce się kończy.
    L. D300 jest rozmiar większa, ale chyba bez przesady.

Cytat Zamieszczone przez zakwas Zobacz posta
    (...) Pilnuj się, bo jak nie to gazeta wybiórcza zrobi nagonkę na nasze forum za "antysemityzm" a Mosad wykona "operację pokojową" na serwerownię i skończy się wrzucanie postów forum.
    Nie specjalnie śmieszne...
    Ostatnio edytowane przez lodzermensch ; 15-10-2010 o 23:19
    Dxxx Fx Fxx Pxxxx

Domyślnie

A tam nie przejmuje sie Żydzi na propozycje nazwania sie na nowo czyli pedaly- geje, murzynie -afroamerykanie, itd powiedzieli ale my jestesmy Żydami i już. I szacunek bo obojętnie jak nzawiesz gówno nie stanie sie szrlotką.
    D90, Samyang, Tamron, Tokina, Nikkor
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

A tam nie przejmuje sie Żydzi na propozycje nazwania sie na nowo czyli pedaly- geje, murzynie -afroamerykanie, itd powiedzieli ale my jestesmy Żydami i już. I szacunek bo obojętnie jak nzawiesz gówno nie stanie sie szrlotką.
    Dxxx Fx Fxx Pxxxx

Domyślnie

My, Jasnogrodzianie, wytresowani na marksizmie kulturowym zwanym także "polityczną poprawnością", nie możemy nawet czytać takich rzeczy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lodzermensch Zobacz posta
    Nie specjalnie śmieszne...

A czy ja się śmieję??
    BTW, "nie" z przysłówkami odprzymiotnikowymi w stopniu równym piszemy razem.

Domyślnie

wróćmy do torby? fajnie ja osobiście wybieram D300 reportera bo jest dość obszerna, używa jej kilku fotoreporterów u mnie i z tego co widzę, to jest mega pojemna maksymalnie co w takowej widziałem to było D300/D700/grip/70-200 VR 2.8/16-35/14-24/samyang fish/17-50 2.8/SB 900 i jeszcze luzu było

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów