Ja to bym chciał, żeby w końcu jakiś fajny czytnik e-wydań powstał - są prototypy LG czy Sony, że czytnik jest miękki, jak folia - taka, jakby foliowa gazeta.
Szukaj
Ja to bym chciał, żeby w końcu jakiś fajny czytnik e-wydań powstał - są prototypy LG czy Sony, że czytnik jest miękki, jak folia - taka, jakby foliowa gazeta.
no jak za około 150 stron te 19 złotych to jest dużo
Te parę złotych różnicy w cenie istotnie nie jest istotne. Dla mnie zaletą e-wydań stało się nie zaleganie ton papieru w domu.
Z6II|FTZII|N10-24|N14-24|N35|N24-70|N105VR|N70-200VRII|TC-14EIII|TC-17EII|SB800|YN-685|YN-460II|YN-622N-TX|YN-622N|YN RF-602|YN RF-603
Było: D700+MB-D10|D200+MB-D200|
Dobra, jest normalnie we wszystkich kioskach, czy trzeba szukać po Empikach itp. ?
To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.
Nakład numeru 1 z tego co pisano nie jest duży, więc w każdym kiosku może nie być.
A propo czasopism fotograficznych to dla mnie najlepsze jest "Foto". Nie ma tam przynajmniej debilnych tabelek z cenami z danego miesiąca jak np. w DigitalFotovideo.
Przyznaję, że kupuję zarówno Foto jak i DFV, ale ten drugi tytuł coraz bardziej mnie mierzi i być może zaniecham jego zakupu![]()
Aha. To się na wszelki wypadek od razu do Empiku przejadę. Zobaczymy.
Dzięki.![]()
To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.
Wiem że to nie wątek o Foto ale mnie akurat to pismo drażni. Pałają jakimś dziwnym zachwytem nad starymi zdjęciami, w których nic szczególnego nie ma oprócz tego, że są stare.
Pewnie jestem niewrażliwy i do tego może jeszcze ślepy, ale w większości zdjęć artystów fotografików w Foto też niczego szczególnego nie dostrzegam...
Magazyn jest dobry, szkoda, ze 1szy egzemplarz to przedruk z Angielskiego, ale to sie zmieniNo i w pierwszym juz mamy Nikoniarza
Brawa dla Klarensa, dwa razy ta sama publikacja w dwoch krajach
![]()
Nikon http://greg77.com/
Skontaktuj się z nami