Close

Strona 3 z 17 PierwszyPierwszy 1234513 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 167

Domyślnie

Jadąc metrem/tramwajem/autobusem ciężko takie e-wydanie poczytać i dlatego jeszcze wydania papierowe się sprzedają.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez prz3mo Zobacz posta
    Przyznaję, że kupuję zarówno Foto jak i DFV, ale ten drugi tytuł coraz bardziej mnie mierzi i być może zaniecham jego zakupu
    Moze nie bedziesz musial, jak przestana je wydawac
    Dosyc glosno bylo o konflikcie redakcji i wydawcy.
    A co do DCP to jak wlasnie doczytalem ze wiekszosc materialow to maja byc przedruki z angielskiego wydania.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Me_how Zobacz posta
    Stron ma 233. A jak chcesz taniej, to kup e-lektroniczą wersję. Kosztuje 11,50 PLN.
    Kupiłem dziś i ma mniej niż 150 stron, a nie 233.

Domyślnie

Właśnie to przejrzałem. Takie sobie.
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Blasius.G
    Gość

Domyślnie

Foto tez mi jakos nie podchodzi. Kupuje DFV, a probowalem roznych tytulow. Nie uwazam, ze tabele z cenami sa debilne. Czasem pozwalaja zorientowac sie w tym co jest na rynku, a w internecie trzeba wiedziec czego szukac. Poza tym zawsze mozna przewrocic kartke i mamy inne tematy Fakt, nie ma jakichs cudow w tej gazecie ale takiej porzadne fotogazety nie ma na rynku polskim. Kiedys byla. Mialem zszyte tego troche ale zniknelo razem z tytulem (ten zniknal mi z pamieci ale chyba to bylo stare Foto).

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marszull Zobacz posta
    Moze nie bedziesz musial, jak przestana je wydawac
    Dosyc glosno bylo o konflikcie redakcji i wydawcy.
    .
    Tak, czytałem na forum DFV. Ale z tego co potem pisano to wszystko jest jednak na dobrej drodze by magazyn nadal istniał.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sendilkelm Zobacz posta
    Kupiłem dziś i ma mniej niż 150 stron, a nie 233.
    Sorry, coś mnie zaćmiło - istotnie stron jest 133.

Cytat Zamieszczone przez prz3mo Zobacz posta
    Tak, czytałem na forum DFV. Ale z tego co potem pisano to wszystko jest jednak na dobrej drodze by magazyn nadal istniał.
    Wygląda na to, że redakcja ma jakiegoś "pecha". O ile pamiętam kilka lat temu ci sami ludzie wydawali dodatek foto do Chip`a. Dodatek zniknął jakoś tak gwałtownie i parę miesięcy później pojawił się DFV. Czyżby powtórka z historii?
    Ostatnio edytowane przez Rycerz ; 15-10-2010 o 08:24
    Z6II|FTZII|N10-24|N14-24|N35|N24-70|N105VR|N70-200VRII|TC-14EIII|TC-17EII|SB800|YN-685|YN-460II|YN-622N-TX|YN-622N|YN RF-602|YN RF-603
    Było: D700+MB-D10|D200+MB-D200|

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Me_how Zobacz posta
    Stron ma 233. A jak chcesz taniej, to kup e-lektroniczą wersję. Kosztuje 11,50 PLN.
    gdzie można taką nabyć
    na stronie wydawcy takowej nie widzę

Domyślnie

Na przykład: http://www.e-kiosk.pl/
    Z6II|FTZII|N10-24|N14-24|N35|N24-70|N105VR|N70-200VRII|TC-14EIII|TC-17EII|SB800|YN-685|YN-460II|YN-622N-TX|YN-622N|YN RF-602|YN RF-603
    Było: D700+MB-D10|D200+MB-D200|

Domyślnie

A znasz jakiś taki kiosk gdzie można kupić e-pisma zagraniczne? Te sprowadzane do Polski w formie papierowej są już w miarę drogie. Jeśli nie znasz to sobie oczywiście poszukam, ale wtedy już nie dziś

Strona 3 z 17 PierwszyPierwszy 1234513 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów