Close

Strona 1 z 17 12311 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 167

Domyślnie Digital Camera Polska - nowe pismo

No i mamy nowe pismo dla fotografów. Jeśli forma i zawartość będzie podobna jak w wersji anglojęzycznej to zakładam że będzie numerem 1. Mieszkając w Irlandii kilka lat, miałem prenumeratę i ogromnie się cieszę, że doczekałem się wydania w Polsce. A jakie są wasze opinie? Ktoś już zakupił 1wszy numer?
    W życiu piękne są tylko chwile
    Blog

Domyślnie

Klarens ma pierwsza publikacje w tym numerze...
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Jeszcze nie widziałem 1wszego numeru. Po pracy skoczę do sklepu w celu zakupu
    W życiu piękne są tylko chwile
    Blog

Domyślnie

fakt wersja anglojęzyczna ciekawa ciekaw jestem polskiej, to trzeba będzie wyruszyć do empiku i zobaczyć czy przypadkiem nie ma

Domyślnie

Ja kupiłem pierwszy numer, pismo zapowiada się bardzo fajnie, choć cena mogłaby być niższa.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez prz3mo Zobacz posta
    Ja kupiłem pierwszy numer, pismo zapowiada się bardzo fajnie, choć cena mogłaby być niższa.
    Pomijając zawartość merytoryczną to ile jest stron za taką cenę?(19zł)

EDIT: Znalazłem 150

Domyślnie

Stron ma 233. A jak chcesz taniej, to kup e-lektroniczą wersję. Kosztuje 11,50 PLN.
    Z6II|FTZII|N10-24|N14-24|N35|N24-70|N105VR|N70-200VRII|TC-14EIII|TC-17EII|SB800|YN-685|YN-460II|YN-622N-TX|YN-622N|YN RF-602|YN RF-603
    Było: D700+MB-D10|D200+MB-D200|

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Mam pierwszy numer od paru dni, ale jeszcze przez cały nie przebrnąłem.
    Ogólnie pismo całkiem ciekawe, chciałoby się powiedzieć "dla ludzi" Przystępna gazeta dla niezaawansowanych fotoamatorów, w prosty sposób wyjaśniająca techniczne sztuczki takie jak na przykład stosowanie filtrów połówkowych. Myśle że trochę rynku mają szansę zdobyć. Tylko cena mogłaby być trochę niższa.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Me_how Zobacz posta
    Stron ma 233. A jak chcesz taniej, to kup e-lektroniczą wersję. Kosztuje 11,50 PLN.
    Hm. Na stronie mają napisane, że pismo ma objętość 150 stron za cenę 19 zł. Czyli dostaję gratis 88
    Jeśli to o o e-wersji było do mnie to jestem spokojnie w stanie wydać za papierową wersję 19 zł Pytanie było czysto z ciekawości, skoro prz3mo uważa, że mogłoby być taniej.
    Swoją drogą, ja nie lubię czytać wersji elektronicznych. Wystarczy mi siedzenia przed komputerem w pracy 8h.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sendilkelm Zobacz posta
    Hm. Na stronie mają napisane, że pismo ma objętość 150 stron za cenę 19 zł. Czyli dostaję gratis 88
    Jeśli to o o e-wersji było do mnie to jestem spokojnie w stanie wydać za papierową wersję 19 zł Pytanie było czysto z ciekawości, skoro prz3mo uważa, że mogłoby być taniej.
    Swoją drogą, ja nie lubię czytać wersji elektronicznych. Wystarczy mi siedzenia przed komputerem w pracy 8h.
    Ja także lubię wersje papierowe i takowe kupuje. Dałem te 19pln, ale nadal podtrzymuję, że mogłoby być taniej

Strona 1 z 17 12311 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów