Szukaj
Ładnie Ci ten D-siebenhundert w ciemnicy rysujeJest klimat
K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
http://bartekkw.deviantart.com/
"Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams
...a wilki w pobliskim lesie zaczynały swój koncert...podoba się
Niby nic,a cieszy oko ,żal ciut lepszego światła, ale dymek to rekompensuje.
Prosty kadr, ale księżyc i dymek świetnie go dopełniają.![]()
D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5
Rewelacji w kadrze nie ma, ale ładnie to skomponowałeśprzyjemny odbiór....
Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D
To ja napiszę, że mi nie bardzo podchodzi. Gdyby było światło, wtedy zapewne kadr zyskał by na uroku. Promyki zachodzącego słońca dodały by ciepła i blasku. A tak jest sobie chałupa, drzewa i księżyc. Mam nadzieję, że się nie obrazisz Andrzeju, ale to jest najsłabsze zdjęcie w Twoim wykonaniu, jakie tutaj widziałem.
Oczywiście nie obrażam się w żaden sposób, ale "zapolemizuję".
Wiem, że "gdyby było światło" fotka wyglądałaby trochę inaczej, co nie oznacza, że lepiej. Poza tym jest to widok wschodni więc o ferii barw zachodu można jedynie pomarzyć, co z kolei nie oznacza, że o tej porze i w tym kierunku focić nie nada. Wręcz odwrotnie, traktując zdjęcie wykonane w takich warunkach jako wprawka jestem zadowolony z uzyskanego rezultatu. Może nie jest efektownie, ale za to efektywnie, co dla mnie jest bardzo ważne. Zresztą po co gdybać, wystarczy wyjść wieczorkiem i pstryknąć z ręki coś z chałupą, drzewem i księżycem by przekonać się jak prosto jest uzyskać ostry obraz ze szczegółami bez pomocy słońca za plecami.![]()
LED ZEPPELIN
Skontaktuj się z nami