Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23

Wątek: Dobranoc.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wingeo Zobacz posta
    ..... lepiej łapać rano , bo wcześniej czy później, ..... się pojawi. Klimat jest, ..... mnie się podoba.
    mnie również ale jak to mówia z kapci nie wyrywa, po prostu przyjemne w odbiorze zdjecie bardzo dobrze zrobione

Domyślnie

Taka sielanka o zmroku.
    Wchodzę w to .

Domyślnie

Ładnie Ci ten D-siebenhundert w ciemnicy rysuje Jest klimat
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

...a wilki w pobliskim lesie zaczynały swój koncert ...podoba się

Domyślnie

Bardzo dobry kadr z klimatem.Pozdrawiam

Domyślnie

Niby nic,a cieszy oko ,żal ciut lepszego światła, ale dymek to rekompensuje .

Gaduła
    Miasto
    Kamieniec Ząbkowicki

Domyślnie

Prosty kadr, ale księżyc i dymek świetnie go dopełniają.
    D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5

Domyślnie

Rewelacji w kadrze nie ma, ale ładnie to skomponowałeś przyjemny odbiór....
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

To ja napiszę, że mi nie bardzo podchodzi. Gdyby było światło, wtedy zapewne kadr zyskał by na uroku. Promyki zachodzącego słońca dodały by ciepła i blasku. A tak jest sobie chałupa, drzewa i księżyc. Mam nadzieję, że się nie obrazisz Andrzeju, ale to jest najsłabsze zdjęcie w Twoim wykonaniu, jakie tutaj widziałem.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dem Zobacz posta
    To ja napiszę, że mi nie bardzo podchodzi. Gdyby było światło, wtedy zapewne kadr zyskał by na uroku. Promyki zachodzącego słońca dodały by ciepła i blasku. A tak jest sobie chałupa, drzewa i księżyc. Mam nadzieję, że się nie obrazisz Andrzeju, ale to jest najsłabsze zdjęcie w Twoim wykonaniu, jakie tutaj widziałem.
    Oczywiście nie obrażam się w żaden sposób, ale "zapolemizuję".
    Wiem, że "gdyby było światło" fotka wyglądałaby trochę inaczej, co nie oznacza, że lepiej. Poza tym jest to widok wschodni więc o ferii barw zachodu można jedynie pomarzyć, co z kolei nie oznacza, że o tej porze i w tym kierunku focić nie nada. Wręcz odwrotnie, traktując zdjęcie wykonane w takich warunkach jako wprawka jestem zadowolony z uzyskanego rezultatu. Może nie jest efektownie, ale za to efektywnie, co dla mnie jest bardzo ważne. Zresztą po co gdybać, wystarczy wyjść wieczorkiem i pstryknąć z ręki coś z chałupą, drzewem i księżycem by przekonać się jak prosto jest uzyskać ostry obraz ze szczegółami bez pomocy słońca za plecami.
    LED ZEPPELIN

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów