Bardzo ładny kadr. Księżyc to żeś Panie wypatrzył taki, że Panie jak z obrazka Panie. Ładny i wyrazisty. Kiedy go zobaczyłem skojarzył mi się z filmem Georges'a Melies'a "Podróż na Księżyc".
Szukaj
Niby nic niezwykłego, typowy polski kadr, ale ma power. Bardzoi mi sie podoba
-------------------------
Nikon D80; D300; Fuji S3PRO + S8 mm; N 12-24; N 18-200 VR; T 24-70; N70-300 VR; N 24/2.8 N 35/2.0; N 50/1.8; N 85/1.8; N 300/4.5
Odniosę się do wytłuszczonego zdania. Nie neguję Twojego warsztatu, bo udowodniłeś tutaj wielokrotnie, że jest on wysokich lotów. To zdjęcie jest jak najbardziej poprawne technicznie. W zasadzie od strony obróbki trudno coś wytknąć. Ale jak sam zauważyłeś, nie jest to zdjęcie efektowne. Niczym nie porywa i nie zachwyca. A przeca każdy z nas takie lubi najbardziej. Efektownie przedstawione momenty ulotne, niejednokrotnie trwające tylko krótką chwilkę. To dla nich właśnie zrywamy się, lub kładziemy spać w środku nocy. Tego mi tutaj zabrakło. Czegoś ulotnego, nietuzinkowego, czego nie dostrzegł by przechodzący obok Kowalski. Takie właśnie rzeczy pokazywałeś dotąd na swoich zdjęciach, czym bardzo wysoko podniosłeś sobie poprzeczkę. To zdjęcie po prostu odstaje od innych. Oczywiście nie jest złe, ale kiedy widzę nowy temat z Twoim zdjęciem, to automatycznie oczekuję czegoś, do czego nas przyzwyczaiłeś, czegoś wyjątkowego i efektownego
Miłego popołudnia![]()
Skontaktuj się z nami