Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 27

Domyślnie Rdzawy klif......

....irlandzki

zapraszam

pozdro

Domyślnie

Kadrowo dla mnie majstersztyk. Kolorki widze zrobiles naturalne. Tak jak teraz mi sie podoba.
    Ale mam taka mysl, mam nadzieje ze wezmiesz pod rozwage, a gdyby tak troche podkrecic obrobke, tak zeby bardziej uwydatnic m in. barwe tej "rdzy" na klifie...cos czuje ze mozna by z tego wystrugac jakas niezla dodatkowa alternatywna wersje.

Podsumowujac to zdecydowanie na tak, jak teraz...ale z checia zobaczyl bym "podkrecona" wersje.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Kompozycyjnie mi sie bardzo podoba, fajnie chmury "zapozowaly" Kolorystyka naturalna, przy braku mocniejszego swiatla na podlodze, jest tutaj mz odpowiednia
    Coz wiecej... Kolejna, bardzo udana praca wywieziona z Zielonej Wyspy!
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Gaduła
    Miasto
    Kamieniec Ząbkowicki

Domyślnie

Bardzo dobra, dopracowana fotografia.
    D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzysztofz24 Zobacz posta
    Kadrowo dla mnie majstersztyk. Kolorki widze zrobiles naturalne. Tak jak teraz mi sie podoba.
    Ale mam taka mysl, mam nadzieje ze wezmiesz pod rozwage, a gdyby tak troche podkrecic obrobke, tak zeby bardziej uwydatnic m in. barwe tej "rdzy" na klifie...cos czuje ze mozna by z tego wystrugac jakas niezla dodatkowa alternatywna wersje.

Podsumowujac to zdecydowanie na tak, jak teraz...ale z checia zobaczyl bym "podkrecona" wersje.
    wówczas zginie ta surowość a fota podąży w stronę landryny i już nie będzie to samo, pozdrawiam

Domyślnie

powiem tak ze mi sie podoba bardzo
    ale mam pytanie nigdy tam nie bylem Janku na skalach jest taki brazowy nalot a jak tak to z czego ? moze te skaly maja duzo zelaza w sobie tak sobie gdybam ale jestem ciekaw .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    wówczas zginie ta surowość a fota podąży w stronę landryny i już nie będzie to samo, pozdrawiam
    Chyba masz racje i pozostaje mi sie zgodzic. Rzeczywiscie ciezko byloby zrobic(o ile wogole by sie dalo) tak zeby ta "rdza" byla mocniejsza...a landryna do tego surowego widoku raczej na pewno nie przystoi. Pzdr.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzysztofz24 Zobacz posta
    Chyba masz racje i pozostaje mi sie zgodzic. Rzeczywiscie ciezko byloby zrobic(o ile wogole by sie dalo) tak zeby ta "rdza" byla mocniejsza...a landryna do tego surowego widoku raczej na pewno nie przystoi. Pzdr.
    dałoby się dało, można całą gamą kolorystyczną podkręcić fotę ale jeżeli już to tylko minimalistycznie, oczywiście ja mówię o swoim guście - ale no właśnie .........

napisał Zaza67
    powiem tak ze mi sie podoba bardzo
    ale mam pytanie nigdy tam nie bylem Janku na skalach jest taki brazowy nalot a jak tak to z czego ? moze te skaly maja duzo zelaza w sobie tak sobie gdybam ale jestem ciekaw .

Piotrze gdyby było żelazo to już by tam byli nasi złomiarze a tak na poważnie sądzę że te skały muszą mieć jakiś minerał który ma taki kolor

Domyślnie

A to rozumiem ale efekt daje zarabisty

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    dałoby się dało, można całą gamą kolorystyczną podkręcić fotę ale jeżeli już to tylko minimalistycznie, oczywiście ja mówię o swoim guście - ale no właśnie .........
    Skoro piszesz ze sie da...
    To nie chcialbym byc bezczelny, ale czy moglbym poprosic o NEFa w celach eksperymenta w domowym zaciszu, intryguje mnie ta "rdza"...

[email protected] , jakby co?
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów