Szukaj
Kadrowo dla mnie majstersztyk. Kolorki widze zrobiles naturalne. Tak jak teraz mi sie podoba.
Ale mam taka mysl, mam nadzieje ze wezmiesz pod rozwage, a gdyby tak troche podkrecic obrobke, tak zeby bardziej uwydatnic m in. barwe tej "rdzy" na klifie...cos czuje ze mozna by z tego wystrugac jakas niezla dodatkowa alternatywna wersje.
Podsumowujac to zdecydowanie na tak, jak teraz...ale z checia zobaczyl bym "podkrecona" wersje.
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Kompozycyjnie mi sie bardzo podoba, fajnie chmury "zapozowaly"Kolorystyka naturalna, przy braku mocniejszego swiatla na podlodze, jest tutaj mz odpowiednia
Coz wiecej... Kolejna, bardzo udana praca wywieziona z Zielonej Wyspy!![]()
Bardzo dobra, dopracowana fotografia.
D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5
powiem tak ze mi sie podoba bardzo
ale mam pytanie nigdy tam nie bylem Janku na skalach jest taki brazowy nalot a jak tak to z czego ? moze te skaly maja duzo zelaza w sobie tak sobie gdybam ale jestem ciekaw .
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
dałoby się dało, można całą gamą kolorystyczną podkręcić fotę ale jeżeli już to tylko minimalistycznie, oczywiście ja mówię o swoim guście - ale no właśnie .........
napisał Zaza67powiem tak ze mi sie podoba bardzo
ale mam pytanie nigdy tam nie bylem Janku na skalach jest taki brazowy nalot a jak tak to z czego ? moze te skaly maja duzo zelaza w sobie tak sobie gdybam ale jestem ciekaw .
Piotrze gdyby było żelazo to już by tam byli nasi złomiarzea tak na poważnie sądzę że te skały muszą mieć jakiś minerał który ma taki kolor
![]()
A to rozumiem ale efekt daje zarabisty
Skoro piszesz ze sie da...
To nie chcialbym byc bezczelny, ale czy moglbym poprosic o NEFa
w celach eksperymenta w domowym zaciszu, intryguje mnie ta "rdza"
...
[email protected] , jakby co?
Pozdrawiam, Krzysiek.
Skontaktuj się z nami