Close

Strona 851 z 1948 PierwszyPierwszy ... 35175180184184985085185285386190195113511851 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 8 501 do 8 510 z 19477

Wątek: Humor

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pantani Zobacz posta
    Pewne amerykańskie małżeństwo, w którym mężczyzna nie mógł niestety mieć dzieci, postanowiło skorzystać z usług tzw. zastępczego ojca. Po dokonaniu wszelkich niezbędnych ustaleń i formalności małżonek wyszedł na golfa, zostawiając żonę w oczekiwaniu na przybycie «specjalisty».

Przypadek sprawił, że w tym samym dniu w miasteczku zjawił się objazdowy fotograf, specjalizujący się w zdjęciach dzieci. Zadzwonił do drzwi w nadziei na zarobek.

Dzień dobry, madame, jestem...

Ależ wiem, oczekiwałam pana - odpowiada kobieta i prowadzi go do
    środka.

Ooo, doprawdy? - zdziwił się fotograf. - Ja, widzi pani, specjalizuję
    się w dzieciach.

Wspaniale, właśnie o to chodziło mężowi i mnie. - mówi kobieta i
    po chwili pyta spłoniona z emocji:

To gdzie zaczniemy?

No cóż - odpowiada fotograf - myślę, że może pani zdać się zupełnie na mnie. Mam duże doświadczenie. Z reguły zaczynam w kąpieli, tak ze dwa -trzy razy, później zwykle ze dwie pozycje na kanapie, w fotelu i z pewnością parę w łóżku. Nieraz doskonałe efekty osiąga się na dywanie w salonie. Naprawdę można się wyluzować.

«Dywan w salonie» - myśli kobieta. - «Nic dziwnego, że mnie i Harry'emu
    nic nie wychodziło».
    Droga pani, nie mogę gwarantować, że każde będzie udane - kontynuuje fotograf. - Ale jeżeli wypróbuje się kilkanaście pozycji, jeżeli strzelę z sześciu - siedmiu różnych kątów, wówczas jestem pewien, że będzie pani zadowolona z rezultatu.

Kobieta z wrażenia zaczęła wachlować się gazetą, a facet nawija dalej:

Musi się pani również liczyć z tym, że w tym zawodzie, podczas roboty,
    człowiek cały czas jest w ruchu. Kręcę się tu i tam, wchodzę i wychodzę
    nieraz kilkanaście razy w ciągu minuty, ale proszę mi wierzyć, że rezultaty mojej pracy rzadko zawodzą oczekiwania.

Kobieta usiadła przy otwartym oknie, spocona z wrażenia.

Ha! A żeby pani widziała, jak wspaniale wyszły mi pewne bliźniaki!
    Zwłaszcza biorąc pod uwagę trudności, jakie ich matka robiła mi przy
    współpracy.

Taka była trudna? - spytała mdlejącym głosem kobieta.n

Straszliwie. Żeby uczciwie zrobić robotę, musieliśmy pójść do parku. Ale był cyrk! Ludzie tłoczyli się dookoła ze wszystkich stron, żeby zobaczyć mnie w akcji. Trzy godziny! Proszę sobie tylko wyobrazić: trzy godziny ciężkiej fizycznej pracy! Matka cały czas się darła i jęczała tak głośno, że z trudem mogłem się skoncentrować. W końcu musiałem się spieszyć, bo zaczynało się robić ciemno. Ale naprawdę się wkurzyłem, kiedy wiewiórki zaczęły mi obgryzać sprzęt.

Sprzęt - głos kobiety był ledwo słyszalny. - Chce pan powiedzieć, że wiewiórki naprawdę obgryzły panu... khem... sprzęt..?

Hehehe, a skądże, połamałyby sobie zęby, twardy jest jak hartowana stal...No cóż, jestem gotów, rozstawię tylko statyw i możemy się zabierać do roboty.

Statyw?

No a jakże, muszę na czymś oprzeć tę armatę, za ciężka jest, żeby ją stale nosić.

Proszę pani! Proszę pani!!! Jasna cholera, zemdlała!!!
    Gdyby nie to, że żona i dziecko śpią w pokoju obok to zagrzmiałbym na głos regularnymi salwami śmiechu po przeczytaniu tej opowiastki
    Niestety na zduszonym chichocie i rumieńcach muszę poprzestać ale obiecuję, że rano przeczytam go jeszcze raz i nie będę się powstrzymywał
    Podpis niezgodny z zapisami regulaminu.

Domyślnie

Pewne amerykańskie małżeństwo, w którym mężczyzna nie mógł niestety mieć dzieci, postanowiło skorzystać z usług tzw. zastępczego ojca. Po dokonaniu wszelkich niezbędnych ustaleń i formalności małżonek wyszedł na golfa, zostawiając żonę w oczekiwaniu na przybycie «specjalisty».

Przypadek sprawił, że w tym samym dniu w miasteczku zjawił się objazdowy fotograf[...]
    Za co Kain zabił Abla?

No dobrze, pomogę - za opowiadanie starych kawałów.
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

ja tam to przeczytałem na innym forum po raz pierwszy, ale skoro tak to sobie usuń ekonecie nasz kochany

Domyślnie

to sobie usuń ekonecie nasz kochany
    Nie kręci mnie usuwanie.
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

http://www.dcshoes.com/gym3/#/videos/infomercial/ dla fanow 4 kolek nie bylo gdzie tego dac daje tutaj

Oszczędny w słowach Awatar Wiewioor
    Miasto
    Gdańsk, PL / Floryda, USA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gregory_21 Zobacz posta
    Gdyby nie to, że żona i dziecko śpią w pokoju obok to zagrzmiałbym na głos regularnymi salwami śmiechu po przeczytaniu tej opowiastki
    Niestety na zduszonym chichocie i rumieńcach muszę poprzestać ale obiecuję, że rano przeczytam go jeszcze raz i nie będę się powstrzymywał
    Żebyś nie musiał szukać dowcipu pozwolę sobie na wklejenie go jeszcze raz

Przypadek sprawił, że w tym samym dniu w miasteczku zjawił się objazdowy fotograf, specjalizujący się w zdjęciach dzieci. Zadzwonił do drzwi w nadziei na zarobek.

Dzień dobry, madame, jestem...

Ależ wiem, oczekiwałam pana - odpowiada kobieta i prowadzi go do
    środka.

Ooo, doprawdy? - zdziwił się fotograf. - Ja, widzi pani, specjalizuję
    się w dzieciach.

Wspaniale, właśnie o to chodziło mężowi i mnie. - mówi kobieta i
    po chwili pyta spłoniona z emocji:

To gdzie zaczniemy?

No cóż - odpowiada fotograf - myślę, że może pani zdać się zupełnie na mnie. Mam duże doświadczenie. Z reguły zaczynam w kąpieli, tak ze dwa -trzy razy, później zwykle ze dwie pozycje na kanapie, w fotelu i z pewnością parę w łóżku. Nieraz doskonałe efekty osiąga się na dywanie w salonie. Naprawdę można się wyluzować.

«Dywan w salonie» - myśli kobieta. - «Nic dziwnego, że mnie i Harry'emu
    nic nie wychodziło».
    Droga pani, nie mogę gwarantować, że każde będzie udane - kontynuuje fotograf. - Ale jeżeli wypróbuje się kilkanaście pozycji, jeżeli strzelę z sześciu - siedmiu różnych kątów, wówczas jestem pewien, że będzie pani zadowolona z rezultatu.

Kobieta z wrażenia zaczęła wachlować się gazetą, a facet nawija dalej:

Musi się pani również liczyć z tym, że w tym zawodzie, podczas roboty,
    człowiek cały czas jest w ruchu. Kręcę się tu i tam, wchodzę i wychodzę
    nieraz kilkanaście razy w ciągu minuty, ale proszę mi wierzyć, że rezultaty mojej pracy rzadko zawodzą oczekiwania.

Kobieta usiadła przy otwartym oknie, spocona z wrażenia.

Ha! A żeby pani widziała, jak wspaniale wyszły mi pewne bliźniaki!
    Zwłaszcza biorąc pod uwagę trudności, jakie ich matka robiła mi przy
    współpracy.

Taka była trudna? - spytała mdlejącym głosem kobieta.n

Straszliwie. Żeby uczciwie zrobić robotę, musieliśmy pójść do parku. Ale był cyrk! Ludzie tłoczyli się dookoła ze wszystkich stron, żeby zobaczyć mnie w akcji. Trzy godziny! Proszę sobie tylko wyobrazić: trzy godziny ciężkiej fizycznej pracy! Matka cały czas się darła i jęczała tak głośno, że z trudem mogłem się skoncentrować. W końcu musiałem się spieszyć, bo zaczynało się robić ciemno. Ale naprawdę się wkurzyłem, kiedy wiewiórki zaczęły mi obgryzać sprzęt.

Sprzęt - głos kobiety był ledwo słyszalny. - Chce pan powiedzieć, że wiewiórki naprawdę obgryzły panu... khem... sprzęt..?

Hehehe, a skądże, połamałyby sobie zęby, twardy jest jak hartowana stal...No cóż, jestem gotów, rozstawię tylko statyw i możemy się zabierać do roboty.

Statyw?

No a jakże, muszę na czymś oprzeć tę armatę, za ciężka jest, żeby ją stale nosić.

Proszę pani! Proszę pani!!! Jasna cholera, zemdlała!!!
    Brak stopki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bahuone Zobacz posta
    http://www.dcshoes.com/gym3/#/videos/infomercial/ dla fanow 4 kolek nie bylo gdzie tego dac daje tutaj
    http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=158292

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Wiewioor Zobacz posta
    Żebyś nie musiał szukać dowcipu pozwolę sobie na wklejenie go jeszcze raz
    Dzięx
    Podpis niezgodny z zapisami regulaminu.

Oszczędny w słowach Awatar Wiewioor
    Miasto
    Gdańsk, PL / Floryda, USA

Domyślnie

Proszę bardzo
    Brak stopki

Domyślnie

Panienka idzie po plaży. Nagle zobaczyła starą butelkę. Podniosła, otarła z brudu, a tu wyskakuje Duszek.
    Panienka pyta: Czy będę miała trzy życzenia?
    Duszek: Nie, przykro mi ale ja jestem duszek spełniający tylko jedno życzenie. Panienka bez wahania: To proszę o pokój na Bliskim Wschodzie.Widzisz te mapę? Chce, żeby te Wszystkie kraje przestały ze sobą walczyć, i żeby Żydzi i Arabowie pokochali się miedzy sobą i żeby kochali Amerykanów i odwrotnie i żeby wszyscy tam żyli w pokoju I harmonii.
    Duszek popatrzył na mapę i mówi:Kobieto bądź rozsądna, te kraje się biją i nienawidzą od tysięcy lat, a ja po 1000 lat siedzenia w butelce też nie jestem w najlepszej formie. Jestem dobry, ale nie aż tak dobry. Nie sądzę żebym mógł to zrobić. Pomyśl i daj jakieś sensowne życzenie...
    Panienka pomyślała prze chwile i mówi: No dobrze, przez cale życie chciałam spotkać właściwego mężczyznę, żeby wyjść za niego za mąż. Wiesz, takiego który będzie mnie kochał szanował, bronił, dobrze zarabiał i oddawał pieniądze, nie pił, nie palił, pomagał przy dzieciach, w gotowaniu i sprzątaniu, był świetny w łóżku, był wierny i nie patrzył tylko w telewizor na programy sportowe. Takie mam życzenie...
    Duszek westchnął głęboko i powiedział:
    ... k*rwa pokaż mi jeszcze raz tę mapę...
    N

Strona 851 z 1948 PierwszyPierwszy ... 35175180184184985085185285386190195113511851 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów