Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Domyślnie Opel Vectra kombi

Witam
    chce kupić jak w temacie ale za grosz się na tym nie znam. powiedzcie proszę n co zwracać uwagę w szczególności. mam i muszę mieć kombi bo rodzinka mi się powiększa na dniach. Może ktoś ma takiego kombiaka i powie na co patrzeć...
    Mam już upatrzony taki wóz w dieslu przebiego "oczywiście" znikomy...
    Proszę o pomoc
    Ostatnio edytowane przez willy_fil_ ; 16-09-2010 o 13:21
    D80: N 50 f/1.8; S 70-200 f/2.8; T 17-50 f/2.8; T 11-16 f/2.8; S 85 f/1.4; SB600; SB 900; ( i trochę studia)

Domyślnie

Może jestem w błędzie, ale nowe modele aut popularnych to katastrofa. A serwis tych aut to już apokalipsa. Pewnie nie tego chciałeś się dowiedzieć, cóż.
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

Strach pomyśleć, jakim cudem my w ogóle żyjemy. Wpółczesne samochody to szit, obiektywy plastikowe, laptopy tez nie to co kiedyś, telefony coraz gorsze, rowery również. Idzie się zastrzelic

Rozmowny Awatar km79
    Miasto
    Bilgoraj - Burton on Trent

Domyślnie

o którą generację Vectry pytasz?
    D600 +N35 +N50 +N70-210
    D810 +S24
    fr

Domyślnie

Hehe co to za różnica....

A to jest jakiś opel co nie rdzewieje opuszczając fabrykę??

Wiem wiem, narażę się pewnie właścicielom ale chyba gorszej padaczki od opla to nawet ford nie robi
    Odpuść sobie te cyrkowe samochody i nie szukaj na allegro samochodów zaznaczając "szukaj od najniższej ceny"

Tak serio to zwracaj uwagę na korozję, czy nie wieje "od podłogi" i czy w progach lub bagażniku nie masz kocich (lub innych zwierzęcych)odchodów
    Ostatnio edytowane przez rockabilly ; 16-09-2010 o 13:58
    rock and roll all night and party every day
    jestem tylko obserwatorem...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rockabilly Zobacz posta
    Hehe co to za różnica....

A to jest jakiś opel co nie rdzewieje opuszczając fabrykę??

Wiem wiem, narażę się pewnie właścicielom ale chyba gorszej padaczki od opla to nawet ford nie robi
    Odpuść sobie te cyrkowe samochody i nie szukaj na allegro samochodów zaznaczając "szukaj od najniższej ceny"

Tak serio to zwracaj uwagę na korozję, czy nie wieje "od podłogi" i czy w progach lub bagażniku nie masz kocich (lub innych zwierzęcych)odchodów.
    Mam Vectre C z która ma już 8 lat i nie ma na niej śladu rdzy. Więc może niech zabiorą głos Ci którzy wiedzą co mówią a nie powtarzają bajki braci Grimm.
    Nowej VC już chyba nie można kupić. Zastąpiła ją Insignia. A co do "nowych" aut to racja... wszystko to jedno i to samo... no może oprócz aut na F....
    Ostatnio edytowane przez zuto ; 16-09-2010 o 14:03
    same klamoty...

Domyślnie

jeszcze napisz że zadowolony jesteś z Vectry C...:P
    rock and roll all night and party every day
    jestem tylko obserwatorem...

Domyślnie

Ja mam i jestem zadowolony a co?
    Miałem też francuzy z psującą się elektroniką (mi przez 8 lat raz się zepsuła) Mój ojciec miał Fiata którym trzasnął 250tys i też bez większych awarii. Gówno wart fordy mają moi sąsiedzi. Jeden jeździ normalnie (i chwali sobie bardzo) a drugi na lawecie co jakiś czas(klnie na forda ile wejdzie) .
    Zależy w jaki egzemplarz trafisz. Możesz i mercem więcej stać w serwisie niż jeździć. Takie powielanie stereotypów jest trochę śmieszne.
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

Domyślnie

Tak, jestem zadowolony. Jeszcze jakieś pytania?
    same klamoty...

Domyślnie

No dobra powiem że jeżdzę teraz Vectrą z 98 roku. Przywiozłem ja z Włoch jakieś trzy lata temu. Nie miała śladów rdzy. Teraz po zimowych kąpielach w soli na drogach zaczęło ją brać przy drzwiach. Co do silnika nie mogę powiedzieć nic złego. Leje olej jak trzeba co jakiś czas trzeba dolać 100 oleju bo jednak ucieka ale nie jest to uciążliwe. W tym roku wymieniłem klocki i tarcze hamulcowe ot i wszystko... Dlatego chce Vectrę. Wiem, że mercedes jest ok i w ogóle wszystkie inne auta są lepsze, ale to jest powielanie stereotypów jak już któryś z kolegów napisał.

Mnie interesują prawdziwe porady od ludzi którzy jeżdżą tym modelem. Znalazłem fajna furkę z 99 roku i na takie auto właśnie mnie teraz stać.
    W dalszym ciągu czekam na jakieś sugestie...
    D80: N 50 f/1.8; S 70-200 f/2.8; T 17-50 f/2.8; T 11-16 f/2.8; S 85 f/1.4; SB600; SB 900; ( i trochę studia)

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów