Jedynka i dwójka są świetne, każda inna, a pokazują to samo miejsce, kolorek mocny, ale mi tu pasuje.
Szukaj
Jedynka i dwójka są świetne, każda inna, a pokazują to samo miejsce, kolorek mocny, ale mi tu pasuje.
Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S
ula la !! ale ladne swiatlo !!! mmm !! az sie rozmarzylam !! 2 piekne, co to za miejsce?
lol, pięć kamyków na dole zdjęcia i już widać, że to Szwecja - nie znam bardziej uroczego miejsca.
A zdjecia... oba są właściwie jednakowe, dlatego dwójkę bym bardziej wciągnął (albo jakiegoś okonia z tej wody)
Naucz się czytać
Jedynka ..światło i kolorki MZ bdb
Tak jak jest to 1 lepsza, a jak by mogło być to 2 ale szerzej tzn z większą kamienistą podłogą.
Super kolorki i super niebo...a kadrowo to w zasadzie oba mi pasuja.
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Ładne światło, ładne kolorki, ładne kadry i obróbka.
Pomimo tego dość kontrowersyjnego podziału wybiorę kadr nr 2.
Na jedynce latarenka zbyt mocno ucieka z kadru zarazem przeciążając go na prawą stronę.
Wersja druga wydaje się lepiej skomponowana, mimo tego, że elementów w kadrze nie brakuje.
Jednak otwarcie trzeba przyznać, że piękne, miękkie światło zrobiło kawał dobrej roboty rozświetlając kamienie i drzewce.
P.S. Nie zimno Ci na tej obczyźnie?
Dzięki za obszerny komentarz![]()
Tam naprawdę za bardzo nie dało się uchwycić więcej prawej strony - chaszcze, belki i masa innych przeszkadzajek... A nawet jakbym chciał, to z drugiej strony miałem to niebo... No i kurcze w takich sytuacjach to moje 16mm trochę irytujeAle jeszcze się tam przejdę zapewne, bo daleko nie mam, i spróbuję na spokojnie ustrzelić coś bardziej zrównoważonego
Hehe, z tego co wiem, to u nas właśnie - w Stolicy Polskiej Piosenki- pogoda się ostatnio zbiesiła okrutnie. A ja się dzisiaj tutaj... opalałem
Ale jak tak za ok 3-4 tyg. przymrozi to zwijam żagle
![]()
"Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry PratchettPozdrawiam! Jacek
Bardzo podoba mi sie jedynka za sprawą koloru![]()
D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters
Skontaktuj się z nami