Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Domyślnie

Jedynka i dwójka są świetne, każda inna, a pokazują to samo miejsce, kolorek mocny, ale mi tu pasuje.
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

ula la !! ale ladne swiatlo !!! mmm !! az sie rozmarzylam !! 2 piekne, co to za miejsce?
    ND200, 105 2.8 + PN11 & bellows; 70-300 4.5VR
    Edyta
    jestem na FB judith manson

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez judith_manson Zobacz posta
    ula la !! ale ladne swiatlo !!! mmm !! az sie rozmarzylam !! 2 piekne, co to za miejsce?
    To jedna z miliona wysepek na południowo wschodnim wybrzeżu Szwecji. Ta akurat nazywa się Oknö i ostatnimi czasy sobie na niej pomieszkuję
    "Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry Pratchett
    Pozdrawiam! Jacek

Domyślnie

lol, pięć kamyków na dole zdjęcia i już widać, że to Szwecja - nie znam bardziej uroczego miejsca.

A zdjecia... oba są właściwie jednakowe, dlatego dwójkę bym bardziej wciągnął (albo jakiegoś okonia z tej wody )
    Naucz się czytać

Domyślnie

Jedynka ..światło i kolorki MZ bdb

Oszczędny w słowach Awatar seele
    Miasto
    Międzyzdroje

Domyślnie

Tak jak jest to 1 lepsza, a jak by mogło być to 2 ale szerzej tzn z większą kamienistą podłogą.

Domyślnie

Super kolorki i super niebo...a kadrowo to w zasadzie oba mi pasuja.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Ładne światło, ładne kolorki, ładne kadry i obróbka .
    Pomimo tego dość kontrowersyjnego podziału wybiorę kadr nr 2.
    Na jedynce latarenka zbyt mocno ucieka z kadru zarazem przeciążając go na prawą stronę.
    Wersja druga wydaje się lepiej skomponowana, mimo tego, że elementów w kadrze nie brakuje .
    Jednak otwarcie trzeba przyznać, że piękne, miękkie światło zrobiło kawał dobrej roboty rozświetlając kamienie i drzewce .

P.S. Nie zimno Ci na tej obczyźnie ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PABLOOK Zobacz posta
    Ładne światło, ładne kolorki, ładne kadry i obróbka .
    Pomimo tego dość kontrowersyjnego podziału wybiorę kadr nr 2.
    Na jedynce latarenka zbyt mocno ucieka z kadru zarazem przeciążając go na prawą stronę.
    Wersja druga wydaje się lepiej skomponowana, mimo tego, że elementów w kadrze nie brakuje .
    Jednak otwarcie trzeba przyznać, że piękne, miękkie światło zrobiło kawał dobrej roboty rozświetlając kamienie i drzewce .
    Dzięki za obszerny komentarz
    Tam naprawdę za bardzo nie dało się uchwycić więcej prawej strony - chaszcze, belki i masa innych przeszkadzajek... A nawet jakbym chciał, to z drugiej strony miałem to niebo... No i kurcze w takich sytuacjach to moje 16mm trochę irytuje Ale jeszcze się tam przejdę zapewne, bo daleko nie mam, i spróbuję na spokojnie ustrzelić coś bardziej zrównoważonego
    Cytat Zamieszczone przez PABLOOK Zobacz posta
    P.S. Nie zimno Ci na tej obczyźnie ?
    Hehe, z tego co wiem, to u nas właśnie - w Stolicy Polskiej Piosenki - pogoda się ostatnio zbiesiła okrutnie. A ja się dzisiaj tutaj... opalałem Ale jak tak za ok 3-4 tyg. przymrozi to zwijam żagle
    "Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry Pratchett
    Pozdrawiam! Jacek

Domyślnie

Bardzo podoba mi sie jedynka za sprawą koloru
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów