Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: CareNotBand

Domyślnie CareNotBand

Chłopaki z małej kołobrzeskiej kapeli.
    Nie jestem przekonany czy to portret, ale mimo wszystko tutaj najbardziej mi pasuje - jeśli nie, to proszę przenieść, bo naprawdę nie wiem gdzie to wstawić.

Zapraszam.

1.
    2.

Domyślnie

Drugie lepsze.
    Na pierwszym nie podoba mi sie kadr, ustawienie chlopakow, swiatlo, cien na twarzy basisty i obrobka

Domyślnie

wtórne ale się podoba
    U born unique don't die as a copy...

Domyślnie

Drugie bardzo sie podoba

pozdr

Domyślnie

Nie powiem nic odkrywczego ale 2 fajna. Jak świecone? 2 lampki z lewej i prawej?

Domyślnie

Pierwsze zdjęcie takie sobie, ale za to drugie fajne. Szkoda tylko, ze chłopcy stoja tak daleko od siebie, ale światło, zachodzące słonko w tyle... fajnie sie ze sobą komponuje. Gdyby tak jeszcze im trzasną po portrecie w podobnej stylistyce byłoby miodnie.
    Fajnie. Jestem pod wrażeniem.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Agraf Zobacz posta
    Jak świecone? 2 lampki z lewej i prawej?
    Dokładnie. Gołe lampy na statywach (1 z prawej, druga - z lewej), dość mocno błyskane.

Cytat Zamieszczone przez para_wodna Zobacz posta
    Szkoda tylko, ze chłopcy stoja tak daleko od siebie
    Specjalnie stoją w sporych odstępach od siebie - znaczy, ja tak chciałem, bo chciałem wykorzystać trochę szeroki kąt.

Domyślnie

To ja też napiszę, że dwójka mnie się bardziej widzi, chociaż brakuje mi tam trochę więcej światła (zwłaszcza na basiście). Można było aparat na statyw wrzucić i po dwa ujęcia robić z nieco zmienionym ustawieniem lampek, a potem kombinować z łączeniem warstw. Mogłoby to poprawić ogólne wrażenie jeśli chodzi o ilość użytego światła.

Cytat Zamieszczone przez kjoanna Zobacz posta
    Drugie lepsze.
    Na pierwszym nie podoba mi sie kadr, ustawienie chlopakow, swiatlo, cien na twarzy basisty i obrobka
    Basista w ogóle poszkodowany, na pierwszym z cieniem, na drugim ciemno jakoś wyszedł. Pewnie dlatego taki smutny
    clusca
    Fufu X

Domyślnie

lewy na granicy przepalu na buzi
    prawy niedoswietlony na buzi...

mowimy o zdjeciu nr 2

jestem na nie
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów