Szukaj
Drugie lepsze.
Na pierwszym nie podoba mi sie kadr, ustawienie chlopakow, swiatlo, cien na twarzy basisty i obrobka![]()
wtórne ale się podoba![]()
U born unique don't die as a copy...
Drugie bardzo sie podoba
pozdr
Nie powiem nic odkrywczego ale 2 fajna. Jak świecone? 2 lampki z lewej i prawej?
Pierwsze zdjęcie takie sobie, ale za to drugie fajne. Szkoda tylko, ze chłopcy stoja tak daleko od siebie, ale światło, zachodzące słonko w tyle... fajnie sie ze sobą komponuje. Gdyby tak jeszcze im trzasną po portrecie w podobnej stylistyce byłoby miodnie.
Fajnie. Jestem pod wrażeniem.
To ja też napiszę, że dwójka mnie się bardziej widzi, chociaż brakuje mi tam trochę więcej światła (zwłaszcza na basiście). Można było aparat na statyw wrzucić i po dwa ujęcia robić z nieco zmienionym ustawieniem lampek, a potem kombinować z łączeniem warstw. Mogłoby to poprawić ogólne wrażenie jeśli chodzi o ilość użytego światła.
Basista w ogóle poszkodowany, na pierwszym z cieniem, na drugim ciemno jakoś wyszedł. Pewnie dlatego taki smutny![]()
clusca
Fufu X
lewy na granicy przepalu na buzi
prawy niedoswietlony na buzi...
mowimy o zdjeciu nr 2
jestem na nie
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
Skontaktuj się z nami