Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Domyślnie

ale to chyba nie z naszego forum? Greg77 nie znales go?
    przykra sprawa...mlody chlopak byl, mogl zrobic jeszcze wiele zdjec...
    chodzenie po klifach nie wciaga tak jak po bagnach. ja zawsze staram sie podpelzac do krawedzi, ale nigdy tez nie przemieszczam sie krawedzia.
    jak juz fota bedzie wymagac extremalnego wygiecia sie nad klifem, wtedy kupie sobie terenowe z wyciagarka na pilota przypne sie do linki i wtedy bede czul sie "bardziej" bezpieczny

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Michał Jędrak Zobacz posta
    Musimy być chyba sąsiadami bo ja mieszkam w Country of Moher
    Hehe bede tam w piatek

Cytat Zamieszczone przez grudzinsky Zobacz posta
    ale to chyba nie z naszego forum? Greg77 nie znales go?
    przykra sprawa...mlody chlopak byl, mogl zrobic jeszcze wiele zdjec...
    chodzenie po klifach nie wciaga tak jak po bagnach. ja zawsze staram sie podpelzac do krawedzi, ale nigdy tez nie przemieszczam sie krawedzia.
    jak juz fota bedzie wymagac extremalnego wygiecia sie nad klifem, wtedy kupie sobie terenowe z wyciagarka na pilota przypne sie do linki i wtedy bede czul sie "bardziej" bezpieczny
    Wlasnie kolega Alkoholik mi o tym wspomnial i pytal o to samo, nie, nie znalem albo niedlugo sie dowiem, ze jednak znalem
    Wiesz jak to jest......klify sa tak urokliwe, ze czlowiek sie zapomina, a wiatr na klifach potrafi zadziwic tym jakie formy przybiera, lacznie z forma wciagajaca

Domyślnie

Nie wiem czy jakakolwiek fotografia nawet krajobrazowa warta jest życia. Chyba, że jak kol. Jędrak w moherowych landach.
    Ostatnio edytowane przez Kalmar ; 02-09-2010 o 14:37

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mariusz888 Zobacz posta
    Nie wiem czy zauważyliście ale ostano co chwila ginie jakiś fotograf...
    Zniwa ery cyfrowej. Teraz wszyscy chca byc fotografami, biznes foto rozdmuchany, miliony sprzedawanych aparatow, miliony uzytkownikow -- nie dziwne wiec, ze rosnie odsetek smiertelnosci w tej grupie.
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

to że miał aparat i pstrykał foty to nie znaczy że musiał być fotografem jak go 'dumnie' określili. Myślę że normalny turysta, ale wiadomo, nagłówek "zginął fotograf" bardziej przyciągnie uwagę i wzbudza emocje niż 'turysta' czy 'spacerowicz'. Myślę że temat trochę na wyrost

Domyślnie

Wiesz jak zrobilismy sobie plener grupowy to bylo nas 12 osob z czego 10 ze sprzetem....to tez turysci?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Wiesz jak zrobilismy sobie plener grupowy to bylo nas 12 osob z czego 10 ze sprzetem....to tez turysci?
    według mnie to też turyści...przykładem podobnej grupy turystów może być wycieczka "dżapsów" - 50, 60 osób - nie znajdziesz wśród nich ani jednej osoby bez aparatu.
    ~"~

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wĄs Zobacz posta
    według mnie to też turyści...przykładem podobnej grupy turystów może być wycieczka "dżapsów" - 50, 60 osób - nie znajdziesz wśród nich ani jednej osoby bez aparatu.
    Lub fotoekspedycja nikoniarzy.

Blasius.G
    Gość

Thumbs down

Cytat Zamieszczone przez Kalmar Zobacz posta
    Nie wiem czy jakakolwiek fotografia nawet krajobrazowa warta jest życia. Chyba, że jak kol. Jędrak w moherowych landach.
    "Moherowe landy"? Co to takiego?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez blase.g Zobacz posta
    "Moherowe landy"? Co to takiego?
    Osiedle, na którym mieszka kolega Jędrak.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów