Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 12 z 12

Wątek: bez tytułu

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stig Zobacz posta
    Maskowanie warstw podczas obrobki lokalnej zdjec, to przeciez technika tak stara jak same warstwy
    No właśnie, dla Was to oczywista oczywistość a mi wydaje się, że staram się coś uzyskać, ale jakoś tak po omacku. A tak swoją drogą, to właśnie o to mi chodziło jak pisałem, że w książkach piszą o tym jak o rzeczach oczywistych. Dla "niefotografa" ani gfrafika - jak ja - bez zrozumienia podstawy reszta obróbki to błądzenie lub przypadkowy strzał. Może polecicie mi jakąś księgę w tym temacie lub jakiś tutek, który tłumaczy zastosowanie masek i warstw, taki dla laika

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jck_jck Zobacz posta
    No właśnie, dla Was to oczywista oczywistość a mi wydaje się, że staram się coś uzyskać, ale jakoś tak po omacku. A tak swoją drogą, to właśnie o to mi chodziło jak pisałem, że w książkach piszą o tym jak o rzeczach oczywistych. Dla "niefotografa" ani gfrafika - jak ja - bez zrozumienia podstawy reszta obróbki to błądzenie lub przypadkowy strzał. Może polecicie mi jakąś księgę w tym temacie lub jakiś tutek, który tłumaczy zastosowanie masek i warstw, taki dla laika
    Nie wystarczy uzyc Google, wpisujac "Photoshop tutorial"? Na samym YouTubie masz tyle materialow z cwiczeniami, ze ogladania jest na pol roku...
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów