Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 27

Domyślnie

Ja cię przepraszam, cudo znów!
    LED ZEPPELIN

Zbanowany
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

tytuł jak najbardziej adekwatny do zdjęcia.
    Piękny kadr.

Domyślnie

Piękna groza
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

woda
    Gość

Domyślnie

Moim zdaniem motorówka jest we właściwą stronę. Byłoby nielogiczne gdyby płynęła w stronę takiej chmury. Od niej się wieje ile sił! I tak pokazana łódka potęguje tylko wrażenie. Co do kawałka lądu to pozwala znaleźć jakiś punkt odniesienie i myślę, że dobrze iż jest. Powinno być go jednak trochę więcej.
    To co mi się średnio podoba to obróbka wody. Jakaś straszna kasza na niej wylazła.
    No ale niebo to potęga wyszła

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Świetne ale przesadziłeś z wodą bo chyba za dużo shadow/highlights sie bawiłeś ? Zmień to bo takiej wody nie ma w naturze Pozdro

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Motorniczy Zobacz posta
    Świetne ale przesadziłeś z wodą bo chyba za dużo shadow/highlights sie bawiłeś ? Zmień to bo takiej wody nie ma w naturze Pozdro
    ..... wodą to ja się praktycznie nie zajmowałem. Tam jest płycizna 20 cm, tak ze 30 m od brzegu, a 50 cm to pewnie z 500m. ........ i spora część tej wody to po prostu widoczne dno.
    To tylko gwoli informacji, bo każdy widzi to co widzi i z tym nie polemizuję Pozdrawiam.

Domyślnie

Niebo katastrofa ale w pozytywnym sensie. Mam tylko wrazenie, ze cos niedobrego
    dzieje sie w jego najciemniejszych partiach. Chodzi o 3 miejsca na lewej polowie.
    To jednak drobiazg przy calosci.
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

Ależ się dzieje, albo odstawiam browary albo ... bo ja na tej chmurze widzę wielką ćmę tudzież motyla
    Nic bym nie zmieniał - Mega jest!
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Wowww Super strzał .Jest niesamowita moc w tym zdjęciu .Nic mi nie przeszkadza.... no może to ,że ta motorówka pod górkę płynie lekko (tak mi się wydaje) ,ale to moje skromne zdanie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ostrytux Zobacz posta
    Ależ się dzieje, albo odstawiam browary albo ... bo ja na tej chmurze widzę wielką ćmę tudzież motyla
    Dobrze widzisz i tak stawiasz

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów