Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 27

Domyślnie ...... welcome to Hell

..... to trochę odgrzewany kotlet, ale jeszcze jedno chciałem pokazać. Moim zdaniem motorówka i skrawek lądu powinny zostać.

Zapraszam

Pozdrawiam

Domyślnie

a moim zdaniem niekoniecznie, no może ten ląd mógłby być ale jakoś w inny sposób chwycony

Domyślnie

Swietnie pokazane, deska mi tutaj sie bardzo podoba, ale nie zgadzam sie co do motorowki i ladu Motorowka gdyby byla w druga strone to by bylo git!
    sam zobacz

Domyślnie

...... OK, motorówkę obracam, ..... ona nawet za chwilę stała w drugą stronę obrócona przez wiatr

Domyślnie

świetna fotografia, przepięknie wyrzeżbiłeś te chmury, wszystkie atrybuty czynią fotkę bardziej realną i służą jako punty odniesienia, niczego bym nie zmieniał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wingeo Zobacz posta
    ...... OK, motorówkę obracam, ..... ona nawet za chwilę stała w drugą stronę obrócona przez wiatr
    Ale rozumiesz problem co? Ona wyglada jak by miala zaraz uciec z kadru, duzo lepiej wyglada wtedy kiedy w ten kadr wplywa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Ale rozumiesz problem co? Ona wyglada jak by miala zaraz uciec z kadru, duzo lepiej wyglada wtedy kiedy w ten kadr wplywa
    ..... tyle to ja kumam

Domyślnie

Jest pięknie, ale ten skrawek lądu mógłbyś wystemplować.

Domyślnie

tak, tak, ląd na tym zdjęciu jest trochę jak parafrazując powiedzenie: "wrzód na dupie"

Domyślnie

To power z nieba robi ta fote( a dol dobrze dopelnia), z tego plynie cala moc i sila oddzialywania tego zdjecia...a naprawde jest tak jak napisales w tytule...dla mnie motorowka i ten skrawek ladu sa drobnymi elementami ktore niepotrzebnie odciagaja uwage od niesamowitego nieba, burza klimat, rozpraszaja...no stemlem bym je.

P.S Choc jak juz sie przy nich upierasz, to lepiej mz tak jak zaproponowal Greg zeby motorowka wplywala w kadr a nie go opuszczala.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów