Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 27

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie ...... welcome to Hell

..... to trochę odgrzewany kotlet, ale jeszcze jedno chciałem pokazać. Moim zdaniem motorówka i skrawek lądu powinny zostać.

Zapraszam

Pozdrawiam

Domyślnie

a moim zdaniem niekoniecznie, no może ten ląd mógłby być ale jakoś w inny sposób chwycony

Domyślnie

Swietnie pokazane, deska mi tutaj sie bardzo podoba, ale nie zgadzam sie co do motorowki i ladu Motorowka gdyby byla w druga strone to by bylo git!
    sam zobacz

Domyślnie

...... OK, motorówkę obracam, ..... ona nawet za chwilę stała w drugą stronę obrócona przez wiatr

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wingeo Zobacz posta
    ...... OK, motorówkę obracam, ..... ona nawet za chwilę stała w drugą stronę obrócona przez wiatr
    Ale rozumiesz problem co? Ona wyglada jak by miala zaraz uciec z kadru, duzo lepiej wyglada wtedy kiedy w ten kadr wplywa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Ale rozumiesz problem co? Ona wyglada jak by miala zaraz uciec z kadru, duzo lepiej wyglada wtedy kiedy w ten kadr wplywa
    ..... tyle to ja kumam

Domyślnie

świetna fotografia, przepięknie wyrzeżbiłeś te chmury, wszystkie atrybuty czynią fotkę bardziej realną i służą jako punty odniesienia, niczego bym nie zmieniał

Domyślnie

Jest pięknie, ale ten skrawek lądu mógłbyś wystemplować.

Domyślnie

tak, tak, ląd na tym zdjęciu jest trochę jak parafrazując powiedzenie: "wrzód na dupie"

Domyślnie

Ja cię przepraszam, cudo znów!
    LED ZEPPELIN

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów