Zwierzyna nocna, nadrzewna ...
Posum ...
Dostalo biedactwo sabinka po slepkach, ale zdecydowanie pozowałFotka z campingu.
Szukaj
Zwierzyna nocna, nadrzewna ...
Posum ...
Dostalo biedactwo sabinka po slepkach, ale zdecydowanie pozowałFotka z campingu.
Pozdrawiam: Camrak
Down Under - the place to be!
przekarmiłeś szczura?
uważaj na obrońców praw zwierząt
osobiście muszę przyznać, że spasiony szczur wygląda dużo sympatyczniej od normalnego
nawet ogon ma milutki
Tam na drugiej półkuli to i szczury dziwne takieA zwierzak sam sobie winien. Jak zobaczył napaleńca z Nikosiem, to od razu powinien wiać
![]()
Possumy są także i u nas w Ameryce Płn. Sprawdzałem w słownikach na internecie i żaden nie ma tego słowa na polski. Ale musi to jakoś po polsku być... Sprawdźcie to słowo "possum" albo "opossum" (musi być podwójne s, nie pojedyńcze jak w nagłówku). A ze szczurami one nie mają one nic wspólnego bo to nawet nie są gryzonie, ale torbacze.
Nasz kolega to po prostu oposnawet nazwa podobna: http://pl.wikipedia.org/wiki/Pa%C5%82ankowate
wpisz sobie na wiki opos - przedstawiony na fotce gatunek jest z Australii, ale podobne zwierzaczki z tej samej rodziny - masz w info - występują i u Ciebie. Czasem oglądam American HotRod - kiedyś mieli dokładnie takiego zwierzaka w warsztacie i nie mogli się go pozbyć![]()
Zapomniałem dodać - warsztat mają w La Hambra, CA
Possumek dziekuje za zainteresowanieA obiecywałem mu że będzie sławny
Skoro wzbudził takie zainteresowanie to jeszcze dwie fotografie z przymrużeniem oka ...
2. Słyszałeś? Nikoniaż w pobliżu, dzieci do schronu reszta na drzewa - foci wszystko co się rusza!
3. Jeszcze postoje, ale nie masz ziemniaczka???
Z pozdrowieniami dla wychudzonych europejskich szczurków ...
Pozdrawiam: Camrak
Down Under - the place to be!
Skontaktuj się z nami