Close

Strona 822 z 1948 PierwszyPierwszy ... 32272277281282082182282382483287292213221822 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 8 211 do 8 220 z 19477

Wątek: Humor

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez misiobudrysio Zobacz posta
    dodane do ulubionych

pozdr.
    Moderator też was doda do Ulubionych
    Podpis niezgodny z zapisami regulaminu.

Domyślnie

Ja powiem tak. Humor jaki jest taki jest. Każdy może urazić. A to katolika, a to cytatą blondynkę (one też mogą czytać to forum) czy rabina. W wątku HUMOR te humory nalezy akceptować. Gorzej jest z komentowaniem humorów. Jesli ktoś jest wrażliwy na jakis tam temat, nie ma dystansu, to niech lepiej tu nie wchodzi. Proponowałem moderatorom by wycinać komentarze do humorów. Nie humory. Jednym słowem - jaj się humor podoba - to OK, możecie się ucieszyć . A jak nie - zamilczcie.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    Ja powiem tak. Humor jaki jest taki jest. Każdy może urazić. A to katolika, a to cytatą blondynkę (one też mogą czytać to forum) czy rabina. W wątku HUMOR te humory nalezy akceptować. Gorzej jest z komentowaniem humorów. Jesli ktoś jest wrażliwy na jakis tam temat, nie ma dystansu, to niech lepiej tu nie wchodzi. Proponowałem moderatorom by wycinać komentarze do humorów. Nie humory. Jednym słowem - jaj się humor podoba - to OK, możecie się ucieszyć . A jak nie - zamilczcie.
    To prowadzi tylko do jednego: do podważania regulaminu również na innym gruncie niż humor.
    Za chwilę pojawią się głosy, że można w Cafe pisać wątki polityczne i religijne tylko nie można ich komentować.

Dla mnie sprawa jest jasna: po to jest 12 punkt regulaminu, żeby go przestrzegać i - nie ma znaczenia czy humorystycznie czy na poważnie - zakaz pisania o polityce i religii to zakaz.

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

Tylko, że humor żydowski, o księdzu, o polityku - nie jest antysemicki, religijny, polityczny...jest po prostu humorzasty
    To nie komuna, gdzie kupno paczki fajek czy pół basa było polityką
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gregory_21 Zobacz posta
    ...Za chwilę pojawią się głosy, że można w Cafe pisać wątki polityczne ...
    A spróbuj tylko
    Ideą zapisu w regulaminie jest to, by nas wątki z dyskusją na tematy polityczne i religijne nie dzieliły. W wątku humor dyskusji takiej też nie dopuszczamy. Więc nie komentujemy negatywnie takich humorów. Bo to początek dyskusji.
    Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 19-08-2010 o 23:39
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    A spróbuj tylko
    Ideą zapisu w refgulaminie jest to, by nas wątki z dyskusją na tematy polityczne i religijne nie dzieliły. W wątku humor dyskusji takiej też nie dopuszczamy. Więc nie komentujemy negatywnie takich humorów. Bo to początek dyskusji.
    Okej... zrozumiano.
    Tylko się zdecydujcie, bo za moment wpadnie Krzysztof lub inny moderator i wykasuje dowcipy i komentarze tak jak to już miało miejsce wcześniej.
    No chyba, że sprawa została uzgodniona na waszym wewnętrznym forum to nie ma o czym mówić.
    Ostatnio edytowane przez gregory_21 ; 19-08-2010 o 19:20

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pil74 Zobacz posta
    dobre naprawde wciąga
    Fuji X-A1|słoiki i inne graty
    Moja Galeria | Mój Blog

Domyślnie

Ostatnio znajomy dzwonił do mnie i mówi:
    - zaprosiłem kaczuszki dziś na imprezę, ale nie mogę iść.. W krzyżu mnie łupie po treningu.
    - kaczuszki i krzyż? Skończysz wreszcie oglądać ten TVN?!
    Pozdrawiam, Kamil
    Analogowo i manualnie: 12XP i ChCE3 :: S18/3,5 :: CZ35/2,4 :: H58/2,0 :: V70-210/4,5-5-6 :: P135/2,8 :: DC25

Domyślnie

Kiedyś spontanicznie wymyśliłem abstrakcyjny dowcip, przy okazji "walki" o bilety na występ kabaretu Łowcy.B - może komuś przypadnie do gustu:

- Dlaczego "Łowcy.B"?
    - A jaki łodgłos wydaje łowca, kiedy jest w kropce? ..... Beeeee!

Strona 822 z 1948 PierwszyPierwszy ... 32272277281282082182282382483287292213221822 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów