To jest humor?To jest żenada i granda. Gnoja powinni wysłać na obóz kondycyjny na Saharę.
Szukaj
To jest humor?To jest żenada i granda. Gnoja powinni wysłać na obóz kondycyjny na Saharę.
Pozdrawiam Serdecznie Jacek PawłowskiF70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE
Popieram!
Takie chuderlawe pseudo kozaki po trawie/amfie/dopalaczach to zaraza!
Gnoje mogą w jednej sekundzie narobić nieopisanych szkód (nie tylko materialnych).
A najbardziej mnie trzepie jak się później słyszy, że: to tylko biedne dzieciaczki są, jak można je po sądach ciągać i inne tego typu pierdoły.
W dzisiejszych czasach brak dyscypliny... dawniej jak rodzice nie mieli czasu wychowywać dzieci to przynajmniej robił to za nich nauczyciel albo ogólnie ktoś starszy. Teraz jak belfer zwróci dosadniej uwagę, że ma być cisza na lekcji to dwa dni później ma widzenie u dyrektora, gdzie wysłu****e pier...nia urażonej mamusi - paniusi, która próbuje udowodnić, że jej dziecko przez te krzyki ma nerwice żołądka i tika mu oko.
Żenada!
Ostatnio edytowane przez gregory_21 ; 30-08-2010 o 17:04
Podpis niezgodny z zapisami regulaminu.
Słownictwo bardzo wyszukane. Widać, że dzieciaki oczytane. Pokolenie wychowane na Need for Speed i takie efekty.
No a niedługo będzie jak w Szwecji...także coraz lepiej...potem będzie coraz częściej odp...... jak w Bratysławie co niektórym.
Poznaje kolesia. Jest autorem kultowego filmiku z YT pt. jak robić jajecznicę. Wg moje kumpla jest tam mocno zbakany ale kto go wie![]()
Pozdrawiam Serdecznie Jacek PawłowskiF70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE
Ja bym dzieciakowi chyba jaja urwał...gdyby był moim dzieckiem![]()
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
Nikon http://greg77.com/
Skontaktuj się z nami