Pewnie nikt nie zauważył w tym tłumie, ale jest nas już 40909
Kurczę...ja rejestrowałem się na forum było nas niecałe trzy stówki...ech, czasy![]()
Szukaj
Pewnie nikt nie zauważył w tym tłumie, ale jest nas już 40909
Kurczę...ja rejestrowałem się na forum było nas niecałe trzy stówki...ech, czasy![]()
Pozdrawiam Serdecznie Jacek PawłowskiF70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE
Ale aktywnych dalej trzy stówki.![]()
pozdrawiam bombelkowo
Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.
Nikon http://greg77.com/
A niech bedzie nas nawet 100 000 - jakie to ma znaczenie skoro aktywnych jest zaledwie kilkaset osób. ja tam bym sie tymi 40 000 tak nie podniecał - skoro pisza wciąż te same osoby![]()
J.w wiele osób z tego co zauważyłem, ma po 3 posty a są na forum już 3. lata.
Większość z tych ,,40 dych'' wchodzi na forum, zadaje jedno, dwa pytania i znikają.![]()
A inna część należy do osób małomównych (jak ja. Sporo też odpowiedzi na moje pytania znalazłem w zasobach forum.
X-E2, 18/2 ; benro 550EX-BH-1
Inni chociaż długo stażem mają mało postów bo... dużo czytają
i nie piszą jeżeli nie mają rzeczywiście coś naprawdę wartościowego
do przekazania.![]()
Kobieta powinna zawsze pozostać kobietą ,ale nie musi ,a mężczyzna ,który nie jest mężczyzną jest już niczym .. B.Bardot
wszystko sie zgadza - ale tak ogólnie to szkoda ze sie nie udzielaja. BYłoby miło gdybysmy tu mieli aktywnych i gadatliwych z 10 000 uzytkowników... Modzi musieliby miec 24h dyzury![]()
Skontaktuj się z nami