Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: przy sianie

Domyślnie

Imageshack jest sensownym rozwiązaniem. A możesz wrzucić NEF na serwer i skopiować tu link? Przykładowo na hofile, rapidshare, czy wyslijto.pl.

Domyślnie

Denerwuje mnie jakość zdjęcia. Wiem, że nie zawsze gra rolę, ale tu jest fatalnie jak na dzisiejsze standardy. Sam kadr nie jest zły i jeżeli tylko oryginalny materiał jest dobry, to zdjęcie da się o niebo lepiej zaprezentować.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez artur678 Zobacz posta

Cytat Zamieszczone przez kh29228 Zobacz posta
    czytaj dalej...
    ???
    sugerowałem dalsze czytanie, bo autorka napisała pod zdjęciem, że pierwszy raz publikuje coś, bo wcześniej tylko cztała forum.

wg mnie fota bardzo kiepska. kadr nijaki, obróbka kolorystyczna mi się nie podoba, razi sztuczna winieta i mocne przeostrzenie
    Mamiya + Sony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kh29228 Zobacz posta
    sugerowałem dalsze czytanie, bo autorka napisała pod zdjęciem, że pierwszy raz publikuje coś, bo wcześniej tylko cztała forum.

wg mnie fota bardzo kiepska. kadr nijaki, obróbka kolorystyczna mi się nie podoba, razi sztuczna winieta i mocne przeostrzenie
    kiedyś musi być pierwszy raz - jestem ciekawa Twojego? dzięki za uwagi

Domyślnie

a co mus ie z reka stalo ?
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotoqmod Zobacz posta
    jestem ciekawa Twojego?
    ale co moje zdjęcie ma do rzeczy? chcesz się boksować i przekomażać, czy usłyszeć czyjąś opinię?
    Mamiya + Sony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotoqmod Zobacz posta
    Wiecie - porównuje zdjęcie zapisane na forum z tym co mam pomniejszone na swoim kompie.
    Są radykalne różnice (ucieło mi trochę kolorów etc) i wogóle jest troche inne.
    Macie jakiś sensowny serwer na który można wrzucać zdjęcia?
    A ja myślę, że to nie serwer Zapisuj zdjęcia w sRGB (to standard obowiązujący w sieci) a nie w Adobe RGB. Wtedy kolory nie będą się różniły od tego co widzisz u siebie.
    A co do zdjęcia - obróbka na nie. Za dużo blura, przepał na dłoni, zmasakrowane kolory. Kadrowo też nie bałdzo. Szczególnie ta ucięta ręka.
    Pozdrawiam
    Michał

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów