Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Domyślnie

to Chylińska ma siostra taką?
    Nie jest trudno zrobić takie zdjęcie, trudniej jest znaleźć takie miejsce
    D700 | D70s | Canon G9 | Nikkor 24-70mm 2.8 | Nikkor 16mm 2.8| Sigma 18-50 f2.8 | Sigma 70-300 f4-5.6 | SB800 | Manfrotto|

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez prz3mo Zobacz posta
    Wiesz jak ja czasem robię ? Gdy obrobię jakieś zdjęcie w niekonwencjonalny sposób to odkładam je na jakieś czas i na przykład na drugi dzień staram się na nie spojrzeć OBIEKTYWNIE Czasem się okazuje, że wtedy wywalam do kosza
    Tez tak nie upiekszylo to modelki i nic ciekawego w tej obrobce nie wyszlo.
    Ja staram sie o druga opinie, czesto mi sie cos nie podoba co fajne jest, a czasami jak kolega wywalam do kosza i popieram popaterzec po 2-3 danich.
    Nikon DSLR + N SLR Zenit TTL.
    Amatorzy martwią się o sprzęt, profesjonaliści o pieniądze, a mistrzowie o światło.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jerezano Zobacz posta
    Robione faktycznie na stojąco - ja stałem i modelka stała. Ale z poziomu modelki więc zniekształcenia nie są na pewno zniekształceniami
    to następnym razem zrób dwa zdjęcia porównawcze: oboje stoicie, ona stoi, ty na kolankach/siedzisz/pochylasz się i robisz zdjęcie obiektywem na wysokości jej pępka porównaj co się dzieje z proporcjami stóp do głowy
    dwie puszki, kilka słoików, świeczka i... scyzoryk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez qooba Zobacz posta
    to następnym razem zrób dwa zdjęcia porównawcze: oboje stoicie, ona stoi, ty na kolankach/siedzisz/pochylasz się i robisz zdjęcie obiektywem na wysokości jej pępka porównaj co się dzieje z proporcjami stóp do głowy
    Kuba! prawdą jest, że nie bardzo się znam na fotografowaniu, ale to o czym napisałeś, to akurat wiem

No dobra, jak się Wam wszystkim nie podobają dwa ostatnie, to przyjmuję do wiadomości, że są do d..y

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jerezano Zobacz posta
    Kuba! prawdą jest, że nie bardzo się znam na fotografowaniu, ale to o czym napisałeś, to akurat wiem
    no ale akurat na 2. to coś wyłazi i trochę przeszkadza światełko fajne
    dwie puszki, kilka słoików, świeczka i... scyzoryk

Domyślnie

mnie tam 6 się podoba
    D700+D90+SB-800+SB-900+ Tokina16-28/2.8+ N24-70/2.8+ N80-200/2.8+ N50/1.8+ Sigma 85/1.4+ N85/1.8+ Mamiya RZ67 ProII i tona studyjnych gratów
    http://www.krampikowski.com
    https://www.facebook.com/Krampikowski.foto

Oszczędny w słowach
    Miasto
    we wszechświecie

Domyślnie

Obróbka na 5 i 6 jest dobra, ale dziewczyna strasznie niekorzystnie wygląda na tych zdjeciach. ma podkreslone wszystkie niedociagnięcia skórne twarzy, o to chodziło?
    Wg mnie takie przerobienie zdjęcia bardziej pasowałoby do dotknietego czasem mężczyzny niż do młodej kobiety.
    Popatrz na fotki Dragana, on tak szarżuje z PSem http://andrzejdragan.com/

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów