Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez prz3mo Zobacz posta
    Naprawdę podoba Ci się obróbka na 5 i 6 ?
    Niewłaściwe pytanie bo czy pokazałbym to, gdyby mi się nie podobało? Po prostu próbuję różności i tyle.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jerezano Zobacz posta
    Niewłaściwe pytanie bo czy pokazałbym to, gdyby mi się nie podobało? Po prostu próbuję różności i tyle.
    Wiesz jak ja czasem robię ? Gdy obrobię jakieś zdjęcie w niekonwencjonalny sposób to odkładam je na jakieś czas i na przykład na drugi dzień staram się na nie spojrzeć OBIEKTYWNIE Czasem się okazuje, że wtedy wywalam do kosza

Domyślnie

Wiesz jak ja czasem robię ? Gdy obrobię jakieś zdjęcie w niekonwencjonalny sposób to odkładam je na jakieś czas i na przykład na drugi dzień staram się na nie spojrzeć OBIEKTYWNIE Czasem się okazuje, że wtedy wywalam do kosza
    Może spróbuję Twojej metody... Ale mnie się na razie podoba - obrabiałem wczoraj - to już prawie 2 dni!
    OBIEKTYWNIE nigdy nie patrzysz na swoje "dziecko" - nie da się

Domyślnie

Tez tak nie upiekszylo to modelki i nic ciekawego w tej obrobce nie wyszlo.
    Ja staram sie o druga opinie, czesto mi sie cos nie podoba co fajne jest, a czasami jak kolega wywalam do kosza i popieram popaterzec po 2-3 danich.
    Nikon DSLR + N SLR Zenit TTL.
    Amatorzy martwią się o sprzęt, profesjonaliści o pieniądze, a mistrzowie o światło.

Uprawnienia umieszczania postów