Niewłaściwe pytanie bo czy pokazałbym to, gdyby mi się nie podobało? Po prostu próbuję różności i tyle.
Wiesz jak ja czasem robię ? Gdy obrobię jakieś zdjęcie w niekonwencjonalny sposób to odkładam je na jakieś czas i na przykład na drugi dzień staram się na nie spojrzeć OBIEKTYWNIE Czasem się okazuje, że wtedy wywalam do kosza
Wiesz jak ja czasem robię ? Gdy obrobię jakieś zdjęcie w niekonwencjonalny sposób to odkładam je na jakieś czas i na przykład na drugi dzień staram się na nie spojrzeć OBIEKTYWNIE Czasem się okazuje, że wtedy wywalam do kosza
Może spróbuję Twojej metody... Ale mnie się na razie podoba - obrabiałem wczoraj - to już prawie 2 dni!
OBIEKTYWNIE nigdy nie patrzysz na swoje "dziecko" - nie da się
Tez tak nie upiekszylo to modelki i nic ciekawego w tej obrobce nie wyszlo.
Ja staram sie o druga opinie, czesto mi sie cos nie podoba co fajne jest, a czasami jak kolega wywalam do kosza i popieram popaterzec po 2-3 danich.
Nikon DSLR + N SLR Zenit TTL. Amatorzy martwią się o sprzęt, profesjonaliści o pieniądze, a mistrzowie o światło.
Właściciel: FOMAG Sp. z o.o., Gdansk, 80-137 ul. Starodworska 1, KRS 0000341593, www.fomag.pl
Serwis wykorzystuje pliki cookies w celach reklamowych, statystycznych i do personalizacji stron. Możesz wyłączyć używanie plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej jednak może to utrudnić korzystanie z serwisu! Więcej informacji w Polityce prywatności.
Skontaktuj się z nami