Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Tvp2 00.50

Domyślnie Tvp2 00.50

"Człowiek ze złotym obiektywem - Marek Karewicz" TVP2 00.50
    Godzina nie ta - wiadomo misja - ale człowiek wart uwagi ze wszech miar.
    ff

Domyślnie

Standardem jest, że w TVP naprawdę wartościowe i na poziomie programy są nadawane w bardzo późnych godzinach.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez freefly Zobacz posta
    Standardem jest, że w TVP naprawdę wartościowe i na poziomie programy są nadawane w bardzo późnych godzinach.
    Bo według badań "ogół" chce oglądać w normalnych porach "M jak miłość" czy inny "Klan" Telewizja ma zarabiać, a nie być "mądra"... niestety...

Domyślnie

Telewizja ma zarabiać, a politycy jakiś czas temu prawie się zabijali o "misję telewizji publicznej". Będzie szerzyć kulturę, wychowywać.. Tfu! Bodajby ich *#($#_#*@(#%$

Ojej.. Przepraszam za wejście w zakazany temat.
    Pozdrawiam, Kamil
    Analogowo i manualnie: 12XP i ChCE3 :: S18/3,5 :: CZ35/2,4 :: H58/2,0 :: V70-210/4,5-5-6 :: P135/2,8 :: DC25

Domyślnie

Jeżeli Karewicz będzie prezentował swoje fotografie z czasów Hybryd i Remontu - rzecz ze wszechmiar godna uwagi! Gdybym mógł, oglądałbym.

Domyślnie

Program nie był stricte przeglądem efektów twórczości p. Emila. Był raczej bardziej ogólnym spojżeniem na temat fotografi nazwijmy to muzycznej.
    MZ świetny materiał poglądowy dla młodych łapaczy wszystkiego. Dantejskie sceny wrzeszczących obiektywów na mnie na mnie dają do myslenia a tekst Leszka przeż duze M : żeby chociaż pstrykali w takt rozwalił mnie mimo późnej pory
    ff

Uprawnienia umieszczania postów