Close

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 43

Wątek: Sąsiadka...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SADPUNK44 Zobacz posta
    ja jestem poniekąd napiętnowany taką fotografią, lata temu(miałem 7 lat), ktoś mi zrobił zdjęcie, które było obrobione w podobny sposób, to jest dla mnie wykładnik...
    powiedz kto ci w dzieciństwie taką krzywdę wyrządził, to z nim pogadam
    D700, N35/1.8, N50/1.8, S24-70/2.8, N85/1.8, T70-200/2.8, SB900

Domyślnie

Masz prawo bronić swojego stylu, ale ja również należę do grona osób którym ten styl nie przypadł do gustu.
    patrzę, podglądam obserwuję ...

D600 D90 | S15/2.8 | N28/1.8 | S50/1.4 | N85/1.8 | SB-900

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Boghol Zobacz posta
    nie musi być 255 żeby był przepał.
    taaaaak ?
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hanibal Zobacz posta
    taaaaak ?
    noooooo

Domyślnie

Lubię mocne bw, zdjęcia inne, ale musi to wyglądać na świadome działanie, tu niestety tak nie jest. Przepały wynikają ze złego oświetlenia, a taka konwersja wskazuje na brak umiejętności, a nie na celowe działanie. Po obejrzeniu zdjęć pomyślałem o technicznych niedostatkach, nie o innym, ciekawym stylu autora.

Domyślnie

Jesli chcesz przepalać to przepalaj. Jak lubisz za ciemno to zaciemniaj. Ludzie lubią się popisywać na forum znajomością slangu fotograficznego i wiedzy szkolno fotograficznej.Wiem bo mnie czasem też to bierze.
    Mnie zniechęca takie trzymanie się normy ogólnie. Ta kobieta (na zdjęciach oczywiście tylko i wyłącznie) pasuje do tej obróbki jeśli przyjąć styl hardcoru gdzie na pierwszym zdjęciu w szklance jest wódka a ona pije trzecie dzień. Coś z takim przekazem.
    Dwójka w sumie mi się nie podoba trójka to dążenie do standardu właśnie. Czwórka to samo. Piątka podoba mi się nawet bardziej niż jedynka. Kobieta z doświadczeniem, samotna, itp.

W szóstce natomiast widzę zupełną metamorfoze. Młodsza o 10 lat. Radosna, spójna. Jasne tony dodatkowo podkreślają to moje odczucie. Ręce na szyi ok.
    Nie jest trudno zrobić takie zdjęcie, trudniej jest znaleźć takie miejsce
    D700 | D70s | Canon G9 | Nikkor 24-70mm 2.8 | Nikkor 16mm 2.8| Sigma 18-50 f2.8 | Sigma 70-300 f4-5.6 | SB800 | Manfrotto|

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szelass Zobacz posta
    powiedz kto ci w dzieciństwie taką krzywdę wyrządził, to z nim pogadam
    Jegomość nazywał się Wiesław Karczmarczyk, harcerz, żołnierz, traper, taki guru szczenięcego wieku...Nie wiem, czy jeszcze żyje...
    d'SLR; Takumar 1,8/55; Zeiss 3,5/135
    sadpunk44.blogspot.com

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Radosso Zobacz posta
    Jesli chcesz przepalać to przepalaj. Jak lubisz za ciemno to zaciemniaj. Ludzie lubią się popisywać na forum znajomością slangu fotograficznego i wiedzy szkolno fotograficznej.Wiem bo mnie czasem też to bierze.
    Mnie zniechęca takie trzymanie się normy ogólnie. Ta kobieta (na zdjęciach oczywiście tylko i wyłącznie) pasuje do tej obróbki jeśli przyjąć styl hardcoru gdzie na pierwszym zdjęciu w szklance jest wódka a ona pije trzecie dzień. Coś z takim przekazem.
    Dwójka w sumie mi się nie podoba trójka to dążenie do standardu właśnie. Czwórka to samo. Piątka podoba mi się nawet bardziej niż jedynka. Kobieta z doświadczeniem, samotna, itp.

W szóstce natomiast widzę zupełną metamorfoze. Młodsza o 10 lat. Radosna, spójna. Jasne tony dodatkowo podkreślają to moje odczucie. Ręce na szyi ok.
    Kobieta pije siódmy dzień, nie jest samotna, ale z doświadczeniem...Dzięki za zrozumienie...
    sadpunk44.blogspot.com

Domyślnie

Fajny masz styl. Pwenie będzie z Ciebie nie lada artysta, a spuścizna po Tobie osiągnie niebotyczne sumy. Czego wszystkim życzę.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Rubber Duck Zobacz posta
    Fajny masz styl. Pwenie będzie z Ciebie nie lada artysta, a spuścizna po Tobie osiągnie niebotyczne sumy. Czego wszystkim życzę.
    Szydzisz, czy życzysz?...
    sadpunk44.blogspot.com

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów