Szukaj
Ja sie nie znam ale dla mnie jest okropna ta konwersja, przepały dają po oczach aż miło, szczególnie ostatnie mi się nie podoba.
Bardzo bardzo bardzo złe światło i konwersja. Ciężko coś więcej napisać, bo zdjęcia odrzucają i zniechęcają do analizy - przynajmniej mnie. Najlepsza chyba byłaby szóstka, tyle, że w pełnej tonalności i neutralnej obróbce.
Oczywiście, mógłbym dać zdjęcia poprawne obróbkowo, w stylu, tak zwanym nijakim, ale to jest mój styl, nie zamierzam z niego rezygnować, tak widzę portret Tej Osoby...Pytanie: Czy to są złe zdjęcia?...Że nie nadają się do Glamura, czy to je dyskwalifikuje?
Nie dyskwalifikuje ich nienadawanie się do glamour, tylko fatalna technika (moim zdaniem). Ja akceptuję zdjęcia: mdłe, nieostre, poruszone, za ciemne, za jasne - tylko, jeżeli ma to dla mnie sens. Tu nie ma. Ale to tylko ja. Jedna opinia, a przecież odwiedzających setki.![]()
PS. No... może setki to będą wkrótce...
słuchaj udowadnianie wszystkim dookoła, że to twój styl nie ma sensu. bo zdjęcia pod kątem światła, a przede wszystkim obróbki są bardzo słabe.
jeśli chcesz się tego stylu trzymać, nie będziemy cię namawiać do zmiany przyzwyczajeń. jeśli jednak wystawiasz je pod krytykę, musisz się liczyć z tym, że ten styl może się nie spodobać 99% oglądającym.
D700, N35/1.8, N50/1.8, S24-70/2.8, N85/1.8, T70-200/2.8, SB900
Skontaktuj się z nami