Close

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 43

Wątek: Ania na mokro

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Muhozol Zobacz posta
    ...ale przede wszystkim pracuj nad własnym stylem i łam zasady!
    Łamanie zasad wg mnie wyszło super
    D90

Domyślnie

gdyby tak nie pociąć modelki to ogólnie byłoby całkiem fajnie.
    zdjęcie 4 pod kątem oświetlenia i obróbki najlepsze
    FX

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    Tragiczne kadry.
    Po kim jak po kim, ale po Tobie mOSAd, to się spodziewałem bardziej wylewnej interpretacji tych zdjęć
    FX+ FX + 20-35/2 + 50/1.4 + 85/1.8 + 70-200/2.8 VR

Domyślnie

No, ale po co? Zasady - znasz, a jak nie, źródła gdzie są - wiesz. Nie ma co się rozpisywać. Potwierdzam tylko ułomność tego aspektu, a mądrzyć się nie ma po co. (Dziś się nastukałem już głupot za cały miesiąc )

Domyślnie

Fotki mi się nie wyświetlają, a z chęcią bym skomentował

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    No, ale po co? Zasady - znasz, a jak nie, źródła gdzie są - wiesz. Nie ma co się rozpisywać. Potwierdzam tylko ułomność tego aspektu, a mądrzyć się nie ma po co. (Dziś się nastukałem już głupot za cały miesiąc )
    Czyli zakładam, że prócz tego jednego aspektu, wszystko jest ok ?? ;>

Cytat Zamieszczone przez Lucas Z Zobacz posta
    Fotki mi się nie wyświetlają, a z chęcią bym skomentował
    Coś musisz mieć z netem / kompem - u mnie, i jak widać u innych wyświetla...

Domyślnie

Tak, poza kadrowaniem, reszta to drobiazgi typu krzywy brzeg, czy postać w tle, albo za ostre światło na twarzy lub koszuli. Gdyby kadry były dobre, zdjęcia by mi się spodobały, bo widać potencjał. No, ale to tylko ja - na pewno zaraz się pojawią wielbiciele!

Domyślnie

no już wszystko widzę, net w pracy coś świruje... więc co do zdjęć, 4 się broni, ale wydaje mi się że troszkę nie wykorzystałeś potencjału miejsca i modelki, wróć tam jeszcze najlepiej dając wcześniej mnie cynk pozdro!

Zbanowany
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

no już wszystko widzę, net w pracy coś świruje... więc co do zdjęć, 4 się broni, ale wydaje mi się że troszkę nie wykorzystałeś potencjału miejsca i modelki, wróć tam jeszcze najlepiej dając wcześniej mnie cynk pozdro!
    Sorry ale ja i jak mniemam reszta kolegów, zdecydowanie wolimy mokrą Panią od Twojego mokrego cielska

Domyślnie

Sesja na spontanie, zadzwoniłem do modelki na 2 godziny zanim wyszła na imprezę, cała sesja trwała godzinę, a do tego burza nas poganiała. Potencjał miejsca, cóż... rzeka jak rzeka, jakich pełno w tym kraju... A modelka.. co będę tłumaczył... ja wiem, Wy widzicie

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów