Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rycerz Zobacz posta
    wpatrując się długo i uważnie w zaprezentowane zdjęcie w moim ulubionym dziale zdjęciowym, nie odnalazłem niesamowitych obrazów namalowanych przez naturę na niebie...niestety
    ale próbuj nadal
    Wpatrz się uważnie, puść wodze fantazji i użyj wyobraźni, a na pewno dostrzeżesz to wszystko o czym mówię.
    Fotografie powinno czytać nie tylko utartymi canonami, a także, a może w pierwszej kolejności duszą!?!?
    [regulamin pkt 10a ]

Domyślnie

Mocno sie wpatruje i tez niewiele widze. Mz zdjecie przecietne bez punktu zaczepienia wzroku, a co za tym idzie dosc slabe kompozycyjnie. Do tego dochodzi jeszcze nieostrosc...
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jadowita żmija Zobacz posta
    Wpatrz się uważnie, puść wodze fantazji i użyj wyobraźni, a na pewno dostrzeżesz to wszystko o czym mówię.
    Fotografie powinno czytać nie tylko utartymi canonami, a także, a może w pierwszej kolejności duszą!?!?

No ja niestety mimo wpatrywania tez tych cudow nie widze. Moze ich tam po prostu nie ma? Dopuszczasz taka mozliwosc ? A canony to sie do fotografii nie nadaja Szczegolnie utarte

Ostrosci na zdjeciu tez nie ma. Choc cos mi sie w tej fotce podoba. Nie pytaj co bo nie wiem. Jakies takie ogolne wrazenie

Domyślnie

Niebo jest ladne, co do swiatla to zgadzam sie z przedmowcami - mozna by je jeszcze jakos wydobyc...
    A co do motywu... to tak sobie pomyslalem, ze moze lepiej bylo skorzystac z tego co bylo na "podlodze"? Niska, PrzyZiemna perspektywa i... kto wie?
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów