Zapraszam do odpoczynku i chwili relaksu na pięknej łące , wpatrując się w niesamowite obrazy namalowane przez naturę na niebie .
Szukaj
Zapraszam do odpoczynku i chwili relaksu na pięknej łące , wpatrując się w niesamowite obrazy namalowane przez naturę na niebie .
[regulamin pkt 10a ]
może i tak tam jest, ale...
1. jest nieostro
2. zdjęcie nie porywa
3. brak światła( może nie tyle brak, co trudne warunki) i motywu
Pozdrawiam
D3100+kit | 50 f/1.8 | 70-300 f/4-5,6 G ED VR | FIRST C3550 | Nissin Di466 i różnego innego złomu pełno...
Never back down!
A mi się podoba.
Mi też sie podoba, ładne zdjecie.
fotokornik ma trochę racji w tym przypadku mam na myśli światło, zdjęcie naturalne ale brakuje mu troszeczkę rozświetlenia, światła jest jeszcze na tyle dużo że można to światło wydobyć![]()
"Panie profesorze, jak pan mógł?
Ledwo nacisnęłam migawki spust-
jak pan mógł?
No jak pan mógł, i zabrakło światła mi,
bo nie miałam Duracelli."
O jakiej porywczości kolega mówi?????????????????????????????
Porywać się możemy z motyką na księżyc!!!
Może jakieś konkretne wskazówki!!!
Ostatnio edytowane przez Rycerz ; 08-08-2010 o 23:35 Powód: prosze nie mnożyć postów
[regulamin pkt 10a ]
Popieram brak światła, motywu oraz brak porywczości. Pozdrawiam!
wpatrując się długo i uważnie w zaprezentowane zdjęcie w moim ulubionym dziale zdjęciowym, nie odnalazłem niesamowitych obrazów namalowanych przez naturę na niebie...niestety
ale próbuj nadal![]()
No ja niestety mimo wpatrywania tez tych cudow nie widze. Moze ich tam po prostu nie ma? Dopuszczasz taka mozliwosc ?A canony to sie do fotografii nie nadaja
Szczegolnie utarte
![]()
Ostrosci na zdjeciu tez nie ma. Choc cos mi sie w tej fotce podoba. Nie pytaj co bo nie wiem. Jakies takie ogolne wrazenie
Skontaktuj się z nami