Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Boso do mojego nieba .

Zapraszam do odpoczynku i chwili relaksu na pięknej łące , wpatrując się w niesamowite obrazy namalowane przez naturę na niebie .

[regulamin pkt 10a ]

Domyślnie

może i tak tam jest, ale...
    1. jest nieostro
    2. zdjęcie nie porywa
    3. brak światła( może nie tyle brak, co trudne warunki) i motywu

Pozdrawiam
    D3100+kit | 50 f/1.8 | 70-300 f/4-5,6 G ED VR | FIRST C3550 | Nissin Di466 i różnego innego złomu pełno...
    Never back down!

Domyślnie

Mi też sie podoba, ładne zdjecie.

Domyślnie

fotokornik ma trochę racji w tym przypadku mam na myśli światło, zdjęcie naturalne ale brakuje mu troszeczkę rozświetlenia, światła jest jeszcze na tyle dużo że można to światło wydobyć

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    fotokornik ma trochę racji w tym przypadku mam na myśli światło, zdjęcie naturalne ale brakuje mu troszeczkę rozświetlenia, światła jest jeszcze na tyle dużo że można to światło wydobyć
    "Panie profesorze, jak pan mógł?
    Ledwo nacisnęłam migawki spust-
    jak pan mógł?
    No jak pan mógł, i zabrakło światła mi,
    bo nie miałam Duracelli."

Cytat Zamieszczone przez mks33 Zobacz posta
    Popieram brak światła, motywu oraz brak porywczości. Pozdrawiam!
    O jakiej porywczości kolega mówi?????????????????????????????
    Porywać się możemy z motyką na księżyc!!!

Może jakieś konkretne wskazówki!!!
    Ostatnio edytowane przez Rycerz ; 08-08-2010 o 23:35 Powód: prosze nie mnożyć postów
    [regulamin pkt 10a ]

Domyślnie

Popieram brak światła, motywu oraz brak porywczości. Pozdrawiam!

Rycerz
    Gość

Domyślnie

wpatrując się długo i uważnie w zaprezentowane zdjęcie w moim ulubionym dziale zdjęciowym, nie odnalazłem niesamowitych obrazów namalowanych przez naturę na niebie...niestety
    ale próbuj nadal

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rycerz Zobacz posta
    wpatrując się długo i uważnie w zaprezentowane zdjęcie w moim ulubionym dziale zdjęciowym, nie odnalazłem niesamowitych obrazów namalowanych przez naturę na niebie...niestety
    ale próbuj nadal
    Wpatrz się uważnie, puść wodze fantazji i użyj wyobraźni, a na pewno dostrzeżesz to wszystko o czym mówię.
    Fotografie powinno czytać nie tylko utartymi canonami, a także, a może w pierwszej kolejności duszą!?!?
    [regulamin pkt 10a ]

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jadowita żmija Zobacz posta
    Wpatrz się uważnie, puść wodze fantazji i użyj wyobraźni, a na pewno dostrzeżesz to wszystko o czym mówię.
    Fotografie powinno czytać nie tylko utartymi canonami, a także, a może w pierwszej kolejności duszą!?!?

No ja niestety mimo wpatrywania tez tych cudow nie widze. Moze ich tam po prostu nie ma? Dopuszczasz taka mozliwosc ? A canony to sie do fotografii nie nadaja Szczegolnie utarte

Ostrosci na zdjeciu tez nie ma. Choc cos mi sie w tej fotce podoba. Nie pytaj co bo nie wiem. Jakies takie ogolne wrazenie

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów