Close

Strona 1 z 10 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 94

Wątek: D5000

Domyślnie D5000

Cześć.
    Planuje w niedługim czasie przejsc z kompaktu na lustrzanki i zasilic wasze grono - "nikoniarzy"
    Wpadł mi w oko nikon d5000 z obiektywem 18-105.
    Jakis czas temu było wielkie "Halo" z wadliwymi nikonami D5000 (padajace zasilanie).
    Czy aktualnie mozna jeszcze na nie trafic? Oczywiscie sprawdze serial przed zakupem ale boje sie ze przy zakupie przez internet maga wcisnac mi wadliwy sprzet - a w necie taniej.

Domyślnie

Możesz kupić przez Internet a odebrać osobiście. Podobno wadliwych wersji już nie ma poza tym masz możliwość odstąpienia od umowy zakupu dokonanego przez Internet do bodajże 10 dni składając pisemne oświadczenie o rezygnacji
    D7100; kilka słoików N, T, S i reflektor SB;

Domyślnie

Ale kupując z odbiorem osobistym nie ma się już prawa do odstąpienia od umowy. W przypadku rzeczy oznaczonej co do gatunku, a taką jest aparat umowa jest zawierana w momencie wydania rzeczy. Czyli przy osobistym odbiorze nie ma mowy o zakupie przez Internet z punktu widzenia KC. W przypadku wciśnięcia wadliwego sprzętu, gdy sprzedawca daje co innego niż oferował (np inny numer seryjny, inna seria) zachodzi niezgodność towaru z umową. Można wtedy żądać wymiany towaru, obniżenia ceny lub zwrotu wpłaconej kwoty.
    D, F, Xmm/xx, Już sam się gubię w tym wszystkim.

Oszczędny w słowach Awatar Garos
    Miasto
    HollyŁódź

Domyślnie

Rozmawiałem ostatnio z koleżanką która pracuje w Fotojoker i faktycznie oni nie mają już dawno wadliwych D5000.Jak możesz to kup w tym sklepie przez neta i odbierzesz osobiście.Powodzonka.
    Nikon D300 + kilka weków
    www.fotokadry.wordpress.com

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Garos Zobacz posta
    Rozmawiałem ostatnio z koleżanką która pracuje w Fotojoker i faktycznie oni nie mają już dawno wadliwych D5000.Jak możesz to kup w tym sklepie przez neta i odbierzesz osobiście.Powodzonka.
    Cenę mają dosyć dobrą 2699 zł więc zamów pooglądaj i zakup. Zawsze jakby coś było nie tak możesz zrezygnować przy odbiorze

Domyślnie

Dzieki koledzy za info.
    Troche mnie to uspokoiło.
    Pomysle cos z tym fotojokerem, mam go pod nosem
    Pozdrawiam.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Spascmar Zobacz posta
    Dzieki koledzy za info.
    Troche mnie to uspokoiło.
    Pomysle cos z tym fotojokerem, mam go pod nosem
    Pozdrawiam.
    daj znać co postanowiłeś i co nabyłeś i jakie pierwsze wrażenia

Domyślnie

Po październiku 2009 nie powinno być już egzemplarzy z wadą.
    2699 to dobra cena, no i możesz pomacać w sklepie

Domyślnie

widzę że d5k niezbyt tanieje za 2699 kupiłem go w grudniu zeszłego roku w vobis-ie(oczywiście wtedy sprawdzałem w sklepie nr.seryjny) , w internetowych sklepach można go kupić za niewiele ponad 2,5 tyś choć istnieje pewne (myślę że minimalne) ryzyko decyzja należy do ciebie zawsze pozostaje możliwość zwrotu zakupionego przez internet towaru
    d5000, nikkor 18-105mm vr , N 35/1.8G , Helios-44m-4 2/58, sb-600

Domyślnie

Ostatnio kumpel szukał D5000 z 18-105 (w tamtym tygodniu). Najniższą cenę jaką udało mi się namierzyć to była 2590 zł + koszty przesyłki. Taniej nie znalazłem. Aparat kupił, ale okazało się, że polska instrukcja jest tylko na CD.
    Ja mam do sprzedania swojego D5000 z 18-105, chętnych zapraszam
    Dakine Sequence ... pełen rupieci

Strona 1 z 10 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów