k.... locter wez ty sie wkoncuu wybierz do mnie....
tu naprawde nic si enie broni
Szukaj
k.... locter wez ty sie wkoncuu wybierz do mnie....
tu naprawde nic si enie broni
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
kazdy dzien w przyszłym tygodniu
w niedziele bed emial sesje przyjedz z modelina popatrzysz jak pracuje
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
Modelka śliczna, ale warsztat fotografa... oj leży. Obróbki nie dotykaj, jeżeli masz problemy - może zleć to komuś, jak trzeba, albo się podszkól wpierw, bo wychodzą potworki. Chodzi o to, by dziewczyna nie żałowała, jak nieświadomie wstawi gdzieś takie zdjęcia. Kadrowanie, światło... tu rzeczywiście ciężko coś dobrego napisać. Na forum nie od dziś, a takie sadzonki prezentujesz... Masz możliwość pomęcz hanibala, ale też chyba jakoś baczniejszą uwagę powinieneś zwracać na to co robisz i jak robisz. W obróbce przede wszystkim, ale wcześniej też. Niestety nie da się rozdzielić tych dwóch etapów jak niektórzy to sobie wyobrażają.
Ogólnie to kompozycyjnie mi te zdjęcia jakoś nie leżą.
1 - nie wspomnę o ukorzeniu modelki nawet słowa. Dolna cześć kadru bardzo ciasna a po prawej (naszej prawej) dużo przestrzeni. Mi takie rzeczy się nie widza.
2 - kwadrat za którym nie przepadam. Modelka zajmuje 1/3 kadru pozostała cześć nic nie wnosi wiec po co jest pokazana?
3 - po co tyle góry? co ona wnosi do zdjęcia. Wolałbym więcej ramienia zobaczyć.
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Skontaktuj się z nami