Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Magda

Domyślnie

k.... locter wez ty sie wkoncuu wybierz do mnie....
    tu naprawde nic si enie broni
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hanibal Zobacz posta
    k.... locter wez ty sie wkoncuu wybierz do mnie....
    tu naprawde nic si enie broni
    A żebys wiedzial ze przyjade, powiedz kiedy masz czas, to podszkolisz mnie troche, wystarczy wiedza teoretyczna, praktykował bede sam, modeline mam, a moze z nia przyjade...

Domyślnie

kazdy dzien w przyszłym tygodniu
    w niedziele bed emial sesje przyjedz z modelina popatrzysz jak pracuje
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Modelka śliczna, ale warsztat fotografa... oj leży. Obróbki nie dotykaj, jeżeli masz problemy - może zleć to komuś, jak trzeba, albo się podszkól wpierw, bo wychodzą potworki. Chodzi o to, by dziewczyna nie żałowała, jak nieświadomie wstawi gdzieś takie zdjęcia. Kadrowanie, światło... tu rzeczywiście ciężko coś dobrego napisać. Na forum nie od dziś, a takie sadzonki prezentujesz... Masz możliwość pomęcz hanibala, ale też chyba jakoś baczniejszą uwagę powinieneś zwracać na to co robisz i jak robisz. W obróbce przede wszystkim, ale wcześniej też. Niestety nie da się rozdzielić tych dwóch etapów jak niektórzy to sobie wyobrażają.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    Modelka śliczna, ale warsztat fotografa... oj leży. Obróbki nie dotykaj, jeżeli masz problemy - może zleć to komuś, jak trzeba, albo się podszkól wpierw, bo wychodzą potworki. Chodzi o to, by dziewczyna nie żałowała, jak nieświadomie wstawi gdzieś takie zdjęcia. Kadrowanie, światło... tu rzeczywiście ciężko coś dobrego napisać. Na forum nie od dziś, a takie sadzonki prezentujesz... Masz możliwość pomęcz hanibala, ale też chyba jakoś baczniejszą uwagę powinieneś zwracać na to co robisz i jak robisz. W obróbce przede wszystkim, ale wcześniej też. Niestety nie da się rozdzielić tych dwóch etapów jak niektórzy to sobie wyobrażają.
    Wrzucalem juz sety z magdą z tej sesji, poszukaj w moich starych wątkach, te zdjecia są juz tak jakby "ostatnim rzutem na taśme" . Cóż moge wiecej napisac, chyba nie mozna byc dobrym we wszystkich dziedzinach.

Domyślnie

Ogólnie to kompozycyjnie mi te zdjęcia jakoś nie leżą.
    1 - nie wspomnę o ukorzeniu modelki nawet słowa. Dolna cześć kadru bardzo ciasna a po prawej (naszej prawej) dużo przestrzeni. Mi takie rzeczy się nie widza.
    2 - kwadrat za którym nie przepadam. Modelka zajmuje 1/3 kadru pozostała cześć nic nie wnosi wiec po co jest pokazana?
    3 - po co tyle góry? co ona wnosi do zdjęcia. Wolałbym więcej ramienia zobaczyć.
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów