.
.
Szukaj
.
.
zdjecie jest nieharmonijnie przycięte dołem, a trochę niefortunny rozkład światła nie eksponuje twarzy.
Ale w ogólności intrygujący portret, tylko....skąd taki dziwaczny tytuł ?
I'm not always right, but I'm never wrong...
widziałbym albo całego pana, albo tylko głowę i to pojechaną Draganem
jeśli chodzi o tytuł to jest bardzo obraźliwy w niektórych kręgach ...
D70s, kilka słoików i chęci do nauki
Moim zdaniem jest trochę za dużo góry w stosunku do dołu w kadrze... zabrakło dosłownie kilku milimetrów w dolnej części.
Sama fotografia jednak jest przyjemna i ma coś w sobie... ogólnie bardzo lubię oglądać tego typu portrety.
Zgadza się kadr mógł być inny, ale skoro nie był, pozostał taki jak puszka go ujrzała. Ten nie fortunny rozkład światła, to raczej moje manipulacje przy konwesji na bw; ciemniejsza karnacja, jeśniejszy mundurek. Tu właściwie masz odpowiedź skąd ten dziwaczny tytułPoniekąd jest to ukłon dla ciężkiej pracy rodzimych afroamerykaninów.
Kordian d70 widziałbym albo całego pana, albo tylko głowę i to pojechaną Draganem
jeśli chodzi o tytuł to jest bardzo obraźliwy w niektórych kręgach ...
Tu muszę się przyznać, że Dragana nie kumam w ogóle, choć już słyszałem podobne propozycję
A co do obraźliwości samego tytułu, to nie wiem o jakich kręgach mówisz, oświeć mnie proszę ...
everyman Moim zdaniem jest trochę za dużo góry w stosunku do dołu w kadrze... zabrakło dosłownie kilku milimetrów w dolnej części.
Sama fotografia jednak jest przyjemna i ma coś w sobie... ogólnie bardzo lubię oglądać tego typu portrety
Dzięki serdeczne, kadr z premedytacja pozostawiłem trochę nieszczęśliwy, ale prawdziwyMam tego gościa również w innym ujęciu postaram się wrzucić.
W tym przypadku model potrzebował bliskości tła![]()
jeszcze jedno w trochę innym ujęciu
Skontaktuj się z nami