Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: ja murzyn

Domyślnie ja murzyn

.

.

Domyślnie

zdjecie jest nieharmonijnie przycięte dołem, a trochę niefortunny rozkład światła nie eksponuje twarzy.
    Ale w ogólności intrygujący portret, tylko....skąd taki dziwaczny tytuł ?
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

widziałbym albo całego pana, albo tylko głowę i to pojechaną Draganem
    jeśli chodzi o tytuł to jest bardzo obraźliwy w niektórych kręgach ...
    D70s, kilka słoików i chęci do nauki

Domyślnie

Moim zdaniem jest trochę za dużo góry w stosunku do dołu w kadrze... zabrakło dosłownie kilku milimetrów w dolnej części.
    Sama fotografia jednak jest przyjemna i ma coś w sobie... ogólnie bardzo lubię oglądać tego typu portrety.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lechupe Zobacz posta
    zdjecie jest nieharmonijnie przycięte dołem, a trochę niefortunny rozkład światła nie eksponuje twarzy.

Zgadza się kadr mógł być inny, ale skoro nie był, pozostał taki jak puszka go ujrzała. Ten nie fortunny rozkład światła, to raczej moje manipulacje przy konwesji na bw; ciemniejsza karnacja, jeśniejszy mundurek. Tu właściwie masz odpowiedź skąd ten dziwaczny tytuł Poniekąd jest to ukłon dla ciężkiej pracy rodzimych afroamerykaninów.

Kordian d70 widziałbym albo całego pana, albo tylko głowę i to pojechaną Draganem
    jeśli chodzi o tytuł to jest bardzo obraźliwy w niektórych kręgach ...

Tu muszę się przyznać, że Dragana nie kumam w ogóle, choć już słyszałem podobne propozycję
    A co do obraźliwości samego tytułu, to nie wiem o jakich kręgach mówisz, oświeć mnie proszę ...

everyman Moim zdaniem jest trochę za dużo góry w stosunku do dołu w kadrze... zabrakło dosłownie kilku milimetrów w dolnej części.
    Sama fotografia jednak jest przyjemna i ma coś w sobie... ogólnie bardzo lubię oglądać tego typu portrety

Dzięki serdeczne, kadr z premedytacja pozostawiłem trochę nieszczęśliwy, ale prawdziwy Mam tego gościa również w innym ujęciu postaram się wrzucić.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lechupe Zobacz posta
    pod tym się podpisuję w całej rozciągłości
    dodam, że odsunięcie modela od tła zazwyczaj pomaga w "doeksponowaniu" modela i nieeksponowaniu tła
    U born unique don't die as a copy...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez missbizarre Zobacz posta
    pod tym się podpisuję w całej rozciągłości
    dodam, że odsunięcie modela od tła zazwyczaj pomaga w "doeksponowaniu" modela i nieeksponowaniu tła

W tym przypadku model potrzebował bliskości tła

jeszcze jedno w trochę innym ujęciu

Uprawnienia umieszczania postów