Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Domyślnie laptop do 3500 zl

Witam.
    Przewertowałem już chyba cały Internet i nic konkretnego nie moge znalezc (wiekszosc watkow z przed 2 lat).
    Jestem kompletnym laikiem jesli chodzi o laptopy, dalej dzialam na pc + monitor crt. Sprawa wyglada tak, że jest to dość stary komputer, na ktorym sam lightroom ledwo juz trybi, a do tego muszę go dzielic z innymi domownikami.
    Sytuacja zmusza mnie wiec do kupienia jakiegos laptopa (brak miejsca na 2 komputer ). Wyczytalem juz, ze matryce w wiekszosci przypadkow nie nadają sie do zdjec, ale no coz.. lepsze to niz nic.. Prosze wiec o podpowiedzenie co w cenie do 3500 zl bedzie najoptymalniejsza opcją. Poszukuję: w miare dobrej matrycy o rozdzielczosci full hd (15 cali), procesor core 2 duo lub lepszy, 3-4 gb ramu, karta - no wlasnie... nie wiem czy ma to znaczny wplyw na obrobke 2D....

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Piekary Śląskie

Domyślnie

asus n53, Acer 5820TG, ogólnie zajrzyj na nhl.pl

Domyślnie

wybierz taką markę, która ma dobry serwis. dell wychodzi tutaj na jedną z czołowych pozycji. a goście z wrocławia www.cebit.pl od których sporo sam kupiłem mają czasem zabójcze okazje.

Domyślnie

zapomnialem dodac ze wolalbym cos z matową matrycą...

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Bryndza

Domyślnie

Popracowałem trochę na Applu - odradzam - OSX na 2,16 GHz i 2GB ram jest koszmarnie powolny w porównaniu z Windowsem. Cięzko znaleźć matową matrycę. NIE MA KLAWISZA DELETE ! - Jest tylko backspace.

Zainteresuj się modelami Samsunga i Toshiby - mają obecnie dobre przełożenie cena/mozliwości.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Dantenius Zobacz posta
    Popracowałem trochę na Applu - odradzam - OSX na 2,16 GHz i 2GB ram jest koszmarnie powolny w porównaniu z Windowsem. Cięzko znaleźć matową matrycę. NIE MA KLAWISZA DELETE ! - Jest tylko backspace.
    wez sobie prcesor taki sam i tyle samo pamieci i odpal kilka aplikacji jednoczesnie na windowsie odpalajac plik PSD 250 mb w PSie mozna smialo isc kawe zrobic, wypic, a plik i tak sie nie zaladuje
    zeby wypowiadac sie na temat OSX'a nie wystarczy troche na nim popracwac

co kolwiek kupisz w cenie do 3500 bedzie dzialac. ram zawsze mozna dolozyc

Domyślnie

hmmm... ale co z matrycą ? na tym mi najbardziej zależy.. w samej specyfikacji laptopów w internecie nie ma zbyt wielu informacji o wyswietlaczu.. zalezy mi wlasnie na znalezieniu czegos z jak najlepsza matryca za tą cene... czekam dalej na propozycje.. dzieki

Domyślnie

wszystkie matryce w laptopach sa tak samo bardzo do du... bez wzgledu czy dasz 1500, 3500 czy 7500 za 3.5 szukalbym apple.

ktos cos pisal ze sa jakies wyjatki od lenovo?

Domyślnie

dozbieraj jeszcze 900zl do tego co masz i kup sobie wlasnie to male, ciche i wydajne i z dobrym monitorem

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów