wobec tego ja żeby nie potęgować elementów horroru i grozy, zostawię kolegi wypowiedż dotyczącą odbioru fotografii bez komentarza
dodam tylko że kolega jest bardzo pamiętliwy a komentarze ubiera w bardzo sugestywny sposób przekazu tak żeby nikt nie pomyślał ze to coś osobistego
jeżeli nasze wypowiedzi maja mieć status bezstronności to po co takie przepychanki słowne o baniu się - koledze udzielił się nastrój ostatnich wydarzeń politycznych ?, to jest forum fotograficzne
pisałem już we wcześniejszych naszych polemikach, że każdy ma prawo odbierać fotografię po swojemu i wyrażać o nich opinię - nie rozumiem jednak takiego stanowiska, kiedy szuka się u autora tylko słabszych fotografii wyrażając o nich opinię, a nie wpisuje się nigdy pozytywnych komentarzy kiedy fotografia jest trochę lepsza, to się zdajsie nazywa " uprzedzeniem "
a ponieważ kolega ma bardzo specyficzny sposób realizowania się w fotografii, to nie wiem czy mogę kolegi opinię traktować jako wskazówkę dla tego typu fotografii jaką ja uprawiam, zostańmy więc ze swoimi gustami w obrębie swoich zainteresowań
chłodnego dnia życzę, a raczej nocy i proszę naprawdę bez obaw![]()
Szukaj

Odpowiedz z cytatem
Skontaktuj się z nami